Jsme dynamická a rychle rostoucí firma, která je součástí jedné z největších doručovacích platforem na světě Delivery Hero.
Foodora už není jen o rozvozu jídel z restaurací. Z food delivery lídra jsme se transformovali do quick commerce společnosti. Momentálně spolupracujeme s více než 6000 restauracemi a obchody.
Naší vizí je spokojený zákazník, kterému doručíme téměř cokoliv v co nejkratším čase.
Pokud jsi ambiciózní, komunikačně zručný/á a máš vášeň pro prodej, máme pro tebe skvělou příležitost! Hledáme zkušené B2B obchodníky/ice pro Olomoucký kraj, kteří se připojí k našemu týmu a pomohou nám rozvíjet náš business, budovat nové obchodní vztahy a posilovat stávající klientskou základnu. Jestli sdílíš naše hodnoty a rád by ses připojil/a k úspěšnému týmu, pak jsi tím pravým kandidátem/kou, kterého hledáme!
Co u nás budeš dělat?
- Akvizice nových partnerů v oblasti gastronomie ve svěřeném regionu
- Provádět první telefonický kontakt s novým partnerem
- Fyzicky navštěvovat potenciální partnery s cílem uzavřít obchodní podmínky
- Veškerou administrativu spojenou s akvizicí
- Reportovat data a výsledky spojené s akvizicemi
- Aktualizovat a spravovat data partnerů v CRM systému
Co od tebe očekáváme?
- Tvou předností jsou komunikační a vyjednávací schopnosti
- Schopnost pracovat samostatně a proaktivně
- Časovou flexibilitu a ochotu cestovat v rámci svěřeného regionu
- Dobré organizační schopnosti a profesionální vystupování
- Jsi řidič - nutnost mít řidičský průkaz skupiny B
- Obchodní zkušenosti v oblasti FMCG, Q-commerce nebo gastro jsou výhodou
- To nejdůležitější - Tah na branku!
Co za to nabízíme?
- Flexibilní pracovní doba
- 5 týdnů dovolené
- Flexibilni benefity ve výši 3 000 Kč měsíčně, které můžeš využít např. na multisportku, cafeterii, objednávky z foodora nebo na investice
- Široká nabídka inkluzivních a flexibilních benefitů zahrnujících placené volno na první školkový nebo školní den dítěte, narozeninový den, svatbu, pohřeb, umělé oplodnění a genderovou afirmaci, stejně jako možnost plného home office po návratu z rodičovské dovolené nebo před porodem pro partnery budoucích matek či adoptivních rodičů (nad rámec zákonných norem)
- Online výuka AJ
- Zaměstnanecká sleva na Alza, Smarty a O2
- Advanto – možnost výběru odpracované mzdy kdykoliv během měsíce
- Mít unikátní možnost realizovat nápady, které mění způsob stravování a nakupování
Jak probíhá náš náborový proces?
- Online pohovor: Poznáme se navzájem a řekneme si více o roli i o foodora
- Osobní setkání: Poznáš svého potenciálního nadřízeného a další kolegy z foodora
- Ověření referencí: Poslední krok a už je skoro hotovo
Myslíš si, že by nám to společně mohlo klapat? Pošli nám své CV nebo odkaz na LinkedIn.
Těšíme se!
People tým, foodora
Ve foodora těžíme z různorodosti, a to už v náboru - nediskriminujeme na základě rasového původu, náboženství, barvy pleti, národnosti, pohlaví, sexuální orientace, věku, rodinného stavu ani jiného aspektu, který tě dělá tím, kým jsi.