30. září

Speciální pedagog do dětského týmu duševního zdraví - Fokus Labe, z.ú.

Fokus Labe z.ú. je předním poskytovatelem komunitní péče v oblasti duševního zdraví v Ústeckém kraji. Již více než 32 let podporujeme lidi s vážnými duševními onemocněními v procesu léčby a zotavení, aby mohli žít plnohodnotný život v přirozeném prostředí. To je naším posláním a cílem.

Fokus Labe - dětský tým duševního zdraví vznikl proto, aby poskytoval odbornou a lidskou podporu dětem a dospívajícím, kteří procházejí obtížným obdobím, i jejich rodinám. Jsme multidisciplinární skupina odborníků – psychologů, psychiatrů, sociálních pracovníků a speciálních pedagogů – a společně hledáme cesty, jak dětem pomoci zvládat psychické obtíže, posílit jejich schopnosti a obnovit rovnováhu v každodenním životě.

Hledáme speciálního pedagoga do dětského týmu duševního zdraví:

Koho hledáme?

• máte vzdělání v oboru speciální pedagogika (Bc., Mgr. nebo odpovídající kvalifikaci)
  • máte chuť pracovat s dětmi i dospívajícími, kteří potřebují trpělivost, pochopení a individuální přístup
  • orientujete se v oblasti školství a poradenských služeb
  • dokážete spolupracovat v týmu, ale také samostatně vést případy
  • praxe v oblasti duševního zdraví nebo práce s dětmi je vítaná, ale není podmínkou

Co je náplní práce?

• individuální i skupinová práce s dětmi se specifickými vzdělávacími potřebami
  • podpora dětí při zvládání školních a sociálních nároků
  • spolupráce s rodiči a školami, doporučování vhodných podpůrných opatření
  • úzká spolupráce s kolegy z týmu duševního zdraví
  • účast na poradách, supervizích a intervizích

Co za to?

• smysluplnou práci, která má přímý dopad na život dětí a jejich rodin
  • zázemí stabilní organizace a podporu zkušeného týmu
  • pravidelnou supervizi, intervize a možnost dalšího vzdělávání
  • nástup možný ihned nebo dle dohody
  • práci a tým, do které se budete těšit

Nástup: ihned / dle dohody

Místo výkonu práce: Ústí nad Labem

Věříme, že duševní zdraví je stejně důležité jako to fyzické, a proto nabízíme služby, které propojují odbornou péči, podporu rodiny a spolupráci se školami či dalšími institucemi. Naším cílem je, aby žádné dítě ani jeho blízcí nezůstali na své starosti sami.

Pojďme se nezávazně sejít a propojit vaše zkušenosti s naším know - how.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Sleva na firemní výrobky/služby

Bakalářské