29. září

Specialista/ka veřejných zakázek 207-2025 - Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Potkáváte se s námi všude, když jedete do práce, na dovolenou, za rodinou, za přáteli nebo na pracovní schůzky. Pojďte se s námi potkávat i v práci.

Co vás čeká?

• Administrace veřejných zakázek, především zakázky malého rozsahu
  • Samostatné zpracování a vedení agendy k celému procesu zadání veřejné zakázky (zpracování zadávací dokumentace na základě dodaných podkladů, příprava zakázky od jejího vyhlášení až po podpis smlouvy)
  • Práce s interním programem pro zadávání zakázek
  • Další práce administrativního charakteru

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?

• Zkušenost se zadáváním veřejných zakázek nebo administrací podávání přihlášek za dodavatele - min. 1 rok
  • Zkušenost s Věstníkem veřejných zakázek a znalost nástroje Tender arena - výhodou
  • Rámcovou znalost zákona č. 134/2016 Sb.
  • Uživatelskou znalost MS Office
  • SŠ/VŠ vzdělání
  • Dobrá znalost pravopisu českého jazyka a dobré vyjadřovací schopnosti zejména v písemném projevu

Co vám můžeme nabídnout?

• Stabilitu státní organizace
  • Možnost dalšího vzdělávání a rozvoje, účast na odborných konferencích apod.
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny, benefitní karta a produkty spoření na stáří, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, permanentky do ZOO, Aquaparku, skipasy na lyže, sleva u cestovních kanceláří INVIA, Alexandria)
  • Pružnou pracovní dobu (pevné jádro po-čt 9-14, pá 9-13)

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)