NEXTCLINICS Czech a.s. je společnost působící v oblasti zdravotní péče od roku 2015. Jsme provozovatelem sítě zdravotnických zařízení s nejmodernějšími zdravotními službami. Provoz je doplněn o vlastní odběrová pracoviště a laboratoře zaměřující se na vysoce náročná a odborná vyšetření. Pro široké spektrum laboratorních vyšetření využíváme moderní diagnostické metody, přístroje a technologie. Naším společným cílem je kompletní péče o zdraví člověka.
🩺 Chcete se stát součástí moderní zdravotní péče?
Aktuálně rozšiřuje nám pražský tým o nového kolegu/kolegyni na pozici Samostatné odběrové sestry na lokalitu Praha-Smíchov. Hledáme spolehlivého profesionála, kterého láká práce s moderními technologiemi v přátelském pracovním prostředí.
Práce na zkrácený úvazek na 35h/týden s kratší týdenní pracovní dobou (7h denně).
Co u nás budete dělat?
- Komunikovat s pacienty s radostí a úsměvem.
- Provádět odběry krve a výtěry.
- Kontrolu úplnosti a shody přijatých žádanek k vyšetřením s identifikací pacienta.
- Přípravu vzorků pro transport a distribuci do laboratoří
Co očekáváme?
- Vzdělání SŠ/VOŠ/VŠ - všeobecná zdravotní sestra nebo praktická sestra podmínkou.
- Praxe v oboru se hodí, ale není nutná.
- Komunikativnost, profesionální a přátelský přístup.
- Pozitivní osobnost.
- Přesnost, pečlivost, spolehlivost a zodpovědnost.
- Ochotu učit se novým věcem.
Co můžeme nabídnou na oplátku?
- Stabilní zázemí a přátelský kolektiv.
- Důkladné zaškolení od zkušených kolegů a podporu.
- Přístup k nejmodernějším technologiím a školením 🎓.
- Práci vhodnou i pro absolventy.
- Pracovní dobu: 7 – 14h (35h týdně).
- Pracovní smlouvu na dobu určitou na 1 rok, s následnou možností prodloužení na dobu neurčitou.
- Nadstandardní benefity: 5 týdnů dovolené 🏖️, 5 dní Sick days na zotavení, dotovaná Multisport karta 🏃, příspěvek na penzijní a životní připojištění, benefitní kartu pro volnočasové aktivity, stravenkový paušál 🍔, teambuildingové akce 🎉.
- Místo výkonu práce: Praha 5 - Smíchov.
- Nástup - ihned.
Pokud Vás inzerát zaujal, neváhejte nám zaslat Váš životopis! ☺️
Těšíme se na případnou spolupráci.