Hledáme talenty do našeho prodejního týmu! Chceš nastartovat svou kariéru v dynamické společnosti? Všechno tě naučíme a postavíme tvůj rozvoj na pevných základech.
Jsme Ušetřeno.cz – internetový srovnávací portál, který už 15 let pomáhá domácnostem šetřit na běžných výdajích. Patříme do skupiny ČSOB, takže máš jistotu stability. Ale hlavně? Jsme srdcaři, kteří dokázali, že práce může být zároveň zábava a osobní růst!
Naše moderní kanceláře na Praze 4 - 2 minuty od metra Pražského povstání jsou plné pozitivní energie, neformálního prostředí a přátelské atmosféry.
Staneš se jedním z nás?
Hledáme nové kolegy, kteří mají chuť růst a učit se nové věci! Jsi zkušený obchodník - skvělé! Ale nemusíš mít zkušenosti s prodejem - důležité je, že máš pozitivní přístup a chceš se stát součástí našeho úspěšného týmu. Ideální pro nás je, pokud máš rád kontakt s lidmi, baví tě pomáhat druhým najít to nejlepší řešení, a přitom se neustále vzdělávat.
A jak by vypadal tvůj pracovní den?
Jednoduše řečeno - pomáhat lidem šetřit peníze! Klient vyplní na našem webu formulář, o tom, co ho zajímá - ať už dodávka elektřiny, či zprostředkování pojištění vozidla - ty ho následně telefonicky zkontaktuješ, zjistíš, co přesně potřebuje a najdeš mu tu nejlepší variantu.
Nemáš zkušenosti s telefonním prodejem? Žádný problém!
Máme propracovaný interní školicí systém a můžeme ti tak nabídnout:
Bez čeho se u nás neobejdeš?
Co ti nabízíme?
Finanční benefity:
Work-life balance:
Benefity, které oceníš:
Bonusy navíc:
Máš zájem se k nám připojit? Neváhej a pošli nám svůj životopis!
Každý expert byl kdysi začátečník - důležitá je tvá motivace, zbytek zvládneme společně!
Manažerský motivační program, Vzdělávací kurzy, školení, Provize z prodeje, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Možnost občasné práce z domova, Profesní/osobní kouč, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Sleva na firemní výrobky/služby