26. září

Kuchař/Kuchařka - HILTON PRAGUE - Hilton hotels

Společnost Hilton nabízí jedinečné pracovní příležitosti v prostředí prestižního hotelového řetězce.

**********ENGLISH BELOW**********

Připojte se k našemu kulinářskému týmu v hotelu Hilton Prague!

Jste nadšenec do vaření s vášní pro vytváření nezapomenutelných gastronomických zážitků? Náš prestižní hotel hledá nové kolegy, kteří se připojí k našemu výjimečnému kuchařskému týmu.

Aktuální pracovní pozice: Commis III, Commis II

Hotel Hilton Prague nabízí pozici KUCHAŘ/KUCHAŘKA do některé z našich kuchyní. Jste-li vyučený kuchař, který se chce učit nové věci, a nebo začátečník, který se chce naučit vařit v 5* prostředí - staňte se součástí našeho kuchařského HILTON týmu.

Vítáme kuchaře se zkušeností, ale i bez, rádi tě zaučíme. Pozitivní přístup a nadšení je pro nás to nejdůležitější. Můžeme nabídnout různé možnosti i směny, dle domluvy doladíme na pohovoru. Pokud hledáte práci, kde začnete svou kariéru, jsme připraveni se s Vámi potkat a rádi Vás podpoříme. V Hilton Prague Vám nenabízíme jen zaměstnání, ale také skvělé kariérní příležitosti, které Vás budou naplňovat.

Co hledáme:

  • Vyučeného kuchaře
  • Týmového hráče
  • Vášeň pro vaření, kvalitní ingredience a vybavení
  • Chuť neustále zlepšovat své dovednosti a znalosti

Kam hledáme:

1. Týmová restaurace La Cantina (Commis II)

  • Příprava, servírování a výdej jídel zaměstnancům
  • Udržování čistoty pracoviště, správné skladování surovin, kontrola zásob a spolupráce s kuchyňským týmem

2. Studená kuchyně/bankety (Commis III)

  • Příprava a prezentace studených pokrmů (saláty, předkrmy, kanapky)
  • Podílení se na při přípravě a servisu pro banketové akce, coffee breaks, bufetů

3. Cloud 9 SkyBar (Commis II/Commis III)

  • Příprava a servírování moderních jídel a barových snacků pro hosty Sky Baru (tapas, finger food k signature koktejlům)
  • Podíl na tvorbě studených i teplých barových jídel

Co nabízíme:

  • Přátelské pracovní prostředí 5* hotelového řetězce Hilton Prague
  • Práci v centru Prahy (metro B,C Florenc)
  • Pracovní smlouvu na plný úvazek (40h / týden (směnovost dle domluvy) - hlídáme přesčasové hodiny a kompenzujeme dny volna)
  • V případě Týmové restaurace pracovní doba krátký/dlouhý týden
  • Příležitost podílet se na tvorbě nových menu
  • Odpovídající platové ohodnocení a benefity (1000 kreditů/Kč měsíčně do kafeterie, parkování zdarma, jazykové kurzy, Multisport karta)

Pokud jste připraveni vnést kulinářský talent a přátelskou osobnost do našeho kuchyňského týmu, budeme rádi, když se nám ozvete!

Přihlaste se ještě dnes a staňte se součástí komunity, která si cení skvělého jídla a skvělých lidí.

Více informací na webu níže:

https://hrbuddyhiltonprague.notion.site/Hello-we-are-glad-that-you-are-here-49a93a6ef1694a6c81d945cc61cae848

***********************************************************************************************************************

Join our culinary team at the Hilton Prague!

Are you a cooking enthusiast with a passion for creating unforgettable dining experiences? Our prestigious hotel is looking for new colleagues to join our exceptional culinary team.

Available positions: Commis III, Commis II

The Hilton Prague Hotel is offering the position of COOK in one of our kitchens. If you are a trained chef who wants to learn new things, or a beginner who wants to learn how to cook in a 5* environment - become part of our HILTON culinary team.

We welcome cooks with or without experience, we'd love to train you. A positive attitude and enthusiasm is the most important thing for us. We can offer different options and shifts, we will fine tune at the interview as agreed. If you are looking for a job to start your career, we are ready to meet you and happy to support you.

What we're looking for:

  • Previous experience in the kitchen.
  • Passion for cooking, quality ingredients and equipment
  • Ability to work well with others in a team
  • A desire to continually improve your skills and knowledge

Where we're looking:

1. Team Restaurant (Commis II)

  • Preparing, serving and dispensing food to employees
    Maintaining cleanliness of the workplace, proper storage of ingredients, inventory control and working with the kitchen team

2. Cold Kitchen / Banquets (Commis III)

  • Preparation and presentation of cold dishes (salads, appetizers, canapés)
  • Participation in the preparation and service for banquet events, coffee breaks, and buffets

3. Cloud 9 SkyBar (Commis II/Commis III)

  • Preparation and serving of modern dishes and bar snacks for Sky Bar guests (tapas, finger food paired with signature cocktails)
  • Participation in the creation of both cold and hot bar dishes

What we offer:

  • Friendly working environment of the 5* hotel chain Hilton Prague
  • Work in the centre of Prague (metro B,C Florenc)
  • Full-time contract (40h / week, shifts by arrangement - we monitor overtime hours and compensate for days off)
  • Opportunity to participate in the creation of new menus
  • Adequate salary and benefits (1000 credits/month to the cafeteria, free parking, contribution to language courses, Multisport card)

Benefity

Vzdělávací kurzy, školení, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Příspěvek na vzdělání, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Sleva na firemní výrobky/služby

O pozici

Typ úvazku:
Práce na plný úvazek
Délka úvazku:
Na dobu neurčitou
Pracovní vztah:
Pracovní smlouva
Doporučené vzdělání:
Odborné vyučení bez maturity
Doporučené jazyky:
Čeština (Středně pokročilá), Angličtina (Základní)