25. září

ASISTENT/KA PEDAGOGA DO SOUKROMÉ MATEŘSKÉ ŠKOLY - celý úvazek, Praha 9 - JAHODA, z.ú.

33 000 Kč/měsíc
Kdo jsme? JAHODA je nezisková organizace s více než dvaceti pětiletou praxí, která je tvořena odborníky na sociální služby a vzdělávání. Ti provází děti, mladé lidi a jejich rodiny od útlého věku až do dospělosti. JAHODA provozuje nízkoprahové kluby, terénní program pro děti a dospívající, školku, dětské skupiny a rodinné centrum. Také organizuje volnočasové, vzdělávací, kulturní a sportovní aktivity. Mezi nejznámější akce patří populární festival volného času Strawberry Fields. Více na www.jahoda.cz.

Jsme Soukromá mateřská škola Jahoda, ze které se dětem nechce domů. Klademe důraz na individuální a respektující přístup k dítěti. Kvalitní vzdělávání dětí garantujeme prostřednictvím školního vzdělávacího programu ”Rosteme spolu”.

Máte radost z práce s dětmi a hledáte smysluplnou práci, která má výsledky a kde vaše pomoc opravdu něco změní? Do našeho přátelského kolektivu v mateřské škole přijmeme asistenta/asistentku pedagoga, který/á bude oporou nejen dětem, ale i celému týmu.

Co Vás na této pozici čeká?

• přímá podpora dítěte se speciálními vzdělávacími potřebami
  • aktivní spolupráce s ostatními pedagogy a ředitelkou školy při plánování pedagogické činnosti
  • účast na pedagogických poradách
  • komunikace s rodiči
  • přímá pedagogická činnost v rozsahu 35 h a nepřímá v rozsahu 5 h

Koho hledáme?

• máte SŠ vzdělání + kurz pro asistenty pedagoga, nebo jste vystudoval/a obor předškolní a mimoškolní pedagogika
  • máte alespoň základní zkušenost s prací v oboru
  • ovládáte český jazyk na úrovni rodilého mluvčího (nebo máte státní zkoušku)
  • jste spolehlivý/á, empatický/á a dokážete spolupracovat v týmu
  • máte čistý trestní rejstřík

Co Vám můžeme nabídnout a na jaké benefity se u nás můžete těšit?

• pracovní smlouvu s nástupem od 1. 1. 2026
  • mzdové ohodnocení 33.000 Kč
  • 8 týdnů dovolené a 3 sick days
  • Multisport kartu
  • příspěvek na vzdělávání
  • příspěvek na vitamíny až do výše 1.600,-Kč/ rok
  • narozeninovou poukázku v hodnotě 500 Kč
  • stravování přímo na pracovišti
  • pravidelné teambuildingové aktivity

Pokud vás naše nabídka zaujala a cítíte, že je to práce právě pro vás, budeme se těšit na vaši odpověď. Přidejte se k nám a pojďte s námi tvořit prostředí, kde se děti cítí bezpečně a šťastně.

Pošlete nám svůj životopis a motivační dopis – rádi se s vámi setkáme osobně.

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená více než 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas

Plat:
33 000 Kč/měsíc
Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou