24. září

Medical Advisor - BNP Paribas Cardif

BNP Paribas Cardif Pojišťovna působí úspěšně přes 28 let na pojistném trhu České republiky. Naše pojišťovna nabízí pojištění osobních financí, pojištění osobních věcí nebo rodinné pojištění, a to ve spolupráci s řadou finančních institucí – domácích i nadnárodních partnerů – nejčastěji s bankami, leasingovými společnostmi a společnostmi poskytujícími nákupy na splátky, osobní půjčky nebo úvěrové karty.

Máte zkušenosti z pojišťovny nebo se můžete pochlubit vzděláním z oblasti zdravotnictví? Umíte se samostatně rozhodovat a máte cit pro preciznost?

Hledáme parťačku/parťáka do fajn týmu zabývajícími se zdravotními posudky a stanovisky k pojistným událostem.

Náplň pracovní pozice

* Budete se podílet na zdravotních posudcích k pojistným událostem a úpisu klientů do pojištění
* Provádět datové kontroly klientů.
* Zpracovávat lékařské dokumentace.
* Komunikovat s externími zdravotnickými zařízeními
* Spolupracovat s bankéři.
* Nemine vás také další administrativní agenda oddělení.

Bez čeho se u nás neobejdete

* Máte dokončenou minimálně SŠ v oboru zdravotnictví nebo máte praxi na obdobné pozici.
* Orientujete se v MS Office (pokročilá znalost MS Excel).
* Domluvíte se anglicky alespoň na základní úrovni.
* Mezi Vaše přednosti patří preciznost, samostatné rozhodování a analytické schopnosti.

Co Vám na oplátku nabízíme my

* Zajímavou a různorodou práci, při které se nebudete nudit a budete moci využít vlastní nápady a iniciativu.
* Možnost pracovat v dynamickém a profesionálním týmu v mezinárodní společnosti se silným zázemím.
* Flexibilitu v podobě pružného pracovního týdne, kdy si volíte začátek a konec své pracovní doby.
* Širokou škálu zajímavých benefitů (5 týdnů dovolené, 3 free days, roční příspěvek do Cafeterii ve výši 18 000 bodů na kulturu, sport, vzdělávání a jiné aktivity; plně hrazené stravenky v hodnotě 211 Kč/den, štědrý příspěvek do penzijního pojištění, atd).
* Možnost učit se od odborníků ve svých oblastech, těšit se u nás můžete na odborné i soft tréninky. Nabízíme také programy pro talenty nebo možnost zúčastnit se dobrovolnických CSR aktivit a Dnů Zdraví.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Mírně pokročilá)