Oficiální dovozce tradičních vozů MG do České republiky, klíčový partner dynamicky se rozrůstající dealerské sítě. Jsme hrdým oficiálním dovozcem tradičních vozů MG do České republiky, a to s pevným závazkem poskytovat prvotřídní služby a kvalitní vozy našim zákazníkům. S dynamickým růstem naší dealerské sítě jsme silným partnerem pro naše prodejce, a naše ambice směřují k silnému růstu prodejů na českém trhu. Připojte se k nám a buďte součástí našeho úspěchu, který je založen na kvalitě, profesionálním přístupu a neustálém růstu.
Sales Director – MG Motor Česká republika M/Ž
Staňte se součástí dynamické a rychle rostoucí značky, která mění svět mobility!
O značce MG
MG Motor je součástí skupiny SAIC Motor – 7. největší automobilky světa. V České republice nabízíme široké portfolio moderních a dostupných vozů navržených pro evropské zákazníky. Naším cílem je přinášet udržitelnou, chytrou a praktickou mobilitu, která je dostupná všem. Jsme inovativní, otevření novým výzvám a podporujeme rozvoj našich lidí i celé značky.
Vaše mise
Jako Sales Director budete klíčovou osobou v rozvoji obchodní strategie značky MG na českém trhu. Vaším úkolem bude:
- Vytvářet a realizovat strategii prodeje a rozvoje dealerské sítě
- Řídit a motivovat obchodní tým, nastavovat cíle a sledovat jejich plnění
- Budovat a rozvíjet vztahy s klíčovými partnery a fleetovými zákazníky
- Analyzovat tržní trendy, identifikovat nové obchodní příležitosti a reagovat na změny trhu
- Spolupracovat s marketingem, financemi a dalšími odděleními na naplňování obchodních cílů
- Reprezentovat značku MG na veletrzích, konferencích a dalších akcích
Koho hledáme?
- Máte prokazatelné zkušenosti na obdobné pozici (Sales Director, Head of Sales, Sales Manager) v automotive nebo příbuzném oboru
- Umíte strategicky plánovat, řídit tým a dosahovat ambiciózních cílů
- Výborně komunikujete, prezentujete a vyjednáváte na všech úrovních
- Orientujete se v trendech mobility, znáte potřeby fleetových i retailových zákazníků
- Domluvíte se anglicky (znalost dalších jazyků výhodou)
- Jste inovativní, otevření změnám a máte vášeň pro auta
Co nabízíme?
- Možnost být u rozvoje prestižní značky s globálním zázemím
- Odpovědnou a strategickou roli s velkým prostorem pro vlastní iniciativu
- Motivující finanční ohodnocení
- Služební vůz i pro soukromé účely
- Vzdělávací kurzy
- Příspěvek na stravování
- Zprostředkování Multisport karty
- Měsíční příspěvek do zaměstnaneckého benefitního programu
Ozvěte se nám! Odpovíme každému.📩