23. září

Sales Director – MG Motor Česká republika - AB MOTORS CZ s.r.o.

Oficiální dovozce tradičních vozů MG do České republiky, klíčový partner dynamicky se rozrůstající dealerské sítě. Jsme hrdým oficiálním dovozcem tradičních vozů MG do České republiky, a to s pevným závazkem poskytovat prvotřídní služby a kvalitní vozy našim zákazníkům. S dynamickým růstem naší dealerské sítě jsme silným partnerem pro naše prodejce, a naše ambice směřují k silnému růstu prodejů na českém trhu. Připojte se k nám a buďte součástí našeho úspěchu, který je založen na kvalitě, profesionálním přístupu a neustálém růstu.

Sales Director – MG Motor Česká republika M/Ž

Staňte se součástí dynamické a rychle rostoucí značky, která mění svět mobility!

O značce MG

MG Motor je součástí skupiny SAIC Motor – 7. největší automobilky světa. V České republice nabízíme široké portfolio moderních a dostupných vozů navržených pro evropské zákazníky. Naším cílem je přinášet udržitelnou, chytrou a praktickou mobilitu, která je dostupná všem. Jsme inovativní, otevření novým výzvám a podporujeme rozvoj našich lidí i celé značky.

Vaše mise

Jako Sales Director budete klíčovou osobou v rozvoji obchodní strategie značky MG na českém trhu. Vaším úkolem bude:

• Vytvářet a realizovat strategii prodeje a rozvoje dealerské sítě
  • Řídit a motivovat obchodní tým, nastavovat cíle a sledovat jejich plnění
  • Budovat a rozvíjet vztahy s klíčovými partnery a fleetovými zákazníky
  • Analyzovat tržní trendy, identifikovat nové obchodní příležitosti a reagovat na změny trhu
  • Spolupracovat s marketingem, financemi a dalšími odděleními na naplňování obchodních cílů
  • Reprezentovat značku MG na veletrzích, konferencích a dalších akcích

Koho hledáme?

• Máte prokazatelné zkušenosti na obdobné pozici (Sales Director, Head of Sales, Sales Manager) v automotive nebo příbuzném oboru
  • Umíte strategicky plánovat, řídit tým a dosahovat ambiciózních cílů
  • Výborně komunikujete, prezentujete a vyjednáváte na všech úrovních
  • Orientujete se v trendech mobility, znáte potřeby fleetových i retailových zákazníků
  • Domluvíte se anglicky (znalost dalších jazyků výhodou)
  • Jste inovativní, otevření změnám a máte vášeň pro auta

Co nabízíme?

• Možnost být u rozvoje prestižní značky s globálním zázemím
  • Odpovědnou a strategickou roli s velkým prostorem pro vlastní iniciativu
  • Motivující finanční ohodnocení
  • Služební vůz i pro soukromé účely
  • Vzdělávací kurzy
  • Příspěvek na stravování
  • Zprostředkování Multisport karty
  • Měsíční příspěvek do zaměstnaneckého benefitního programu

Ozvěte se nám! Odpovíme každému.📩

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Mobilní telefon, Auto i pro soukromé účely, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook

Na dobu určitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Angličtina (Středně pokročilá)