23. září

Application Support Specialist - ABRA Software a.s.

45 000 – 55 000 Kč/měsíc

Application Support Specialist

Máš technické myšlení, rád/a se vrtáš v logech, databázích a API? Láká tě technická analýza v kombinaci s programováním a baví tě hledání příčin bugů?

Jestli chceš dělat takhle rozmanitou práci - do našeho týmu ABRA Flexi právě hledáme posilu na technickou podporu ERP systému.

Kdo jsme?

Jsme ABRA Software, česká technologická firma s německým kapitálem, která vyvíjí a implementujeme vlastní ERP systémy. Jedním z našich klíčových produktů je ABRA Flexi – moderní ERP řešení, které běží převážně v cloudu, ale má i svou desktopovou verzi. ABRA Flexi pomáhá řídit podnikové procesy firmám jako je Twisto nebo Liftago.

Na této pozici budeš součástí týmu druhé úrovně technické podpory – řešíme složitější požadavky zákazníků, které vyžadují hlubší technické porozumění systému.

Co budeš dělat?

• Budeš technickým prostředníkem mezi zákazníky a vývojovým týmem – analyzovat požadavky, odhalovat chyby a pomáhat je řešit.
  • Čekají tě reálné scénáře – problémy s databází, rozhraním API, nejasnosti v datech nebo chování systému.
  • Budeš zkoumat logy (Windows, Linux, MacOS), psát SQL dotazy, testovat opravy bugů a nové verze.
  • Pomocí Intercomu budeš spravovat komunikaci, dokumentaci a podněty od zákazníků.
  • Postupně se můžeš podílet i na testování – manuálním/regresním.

Hledáme někoho, kdo:

• Rozumí základům SQL a REST API.
  • Baví programování – JavaScript, Java, C#, React nebo PHP – není potřeba znát daný jazyk do hloubky.
  • Se vyzná v prostředí operačních systémů – Windows, Linux nebo MacOS.
  • Má přehled o správě počítačů a sítí.
  • Zvládne číst logy, hledat příčiny chyb, zkoumat datové nesrovnalosti.
  • Je spolehlivý/á, analytický/á a má zájem učit se nové věci.
  • Komunikuje srozumitelně, dokáže si udržet profesionální přístup i v náročných situacích.
  • Češtinu/slovenštinu ovládá výborně, angličtinu zvládá na úrovni čtení dokumentace.

Nečekáme dokonalost – hledáme především technický potenciál, zvídavost a chuť se učit.

Co nabízíme?

• Reálné technické výzvy a know-how, které jinde nezískáš.
  • Možnost profesního růstu – podpora, testování, později i systémový engineering.
  • Částečný home-office, 25 dní dovolené, 5 dní sick days.
  • Plně hrazené Multisport nebo Benefit karty.
  • Firemní akce, vzdělávací workshopy, teambuildingy a hlavně pohodový team, který ocení tvé znalosti.

Zní to jako místo pro tebe? Dej nám vědět – rádi se s tebou potkáme.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Firemní akce, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Children-friendly office, Dog-friendly office

Plat:
45 000 – 55 000 Kč/měsíc
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Slovenština (Výborná)