22. září

Psycholog/psycholožka - ParaCENTRUM Fenix, z. s.

13 600 – 14 800 Kč/měsíc
ParaCENTRUM Fenix je zkušenou neziskovou organizací s kvalitními službami pro osoby s tělesným postižením po poškození míchy a jejich blízké. Naším posláním je pomoci klientům při vyrovnávání se se získaným postižením a v návratu zpět do života. Za tímto účelem jim nabízíme širokou paletu sociálních, zdravotních a dalších služeb. Jedná se o činnosti, které klientům z různých důvodů nemohou poskytnout jejich blízcí. Dále působíme na celou společnost s cílem dosažení lepšího společenského začleňování a celkové zvýšení kvality života cílové skupiny. Užíváme k tomu například ovlivňování legislativy, preventivní aktivity, všeobecnou osvětou a další nástroje.

Hledáme psychologa/psycholožku na částečný úvazek (0,4) – přidejte se k nám do ParaCENTRA Fenix!

Chcete práci, která má opravdový smysl? Baví Vás být oporou lidem v náročných životních situacích a hledat s nimi nové cesty? Přidejte se k našemu týmu!

Co Vás čeká:

· psychologické poradenství a terapie pro naše klienty,

· práce převážně s lidmi po poranění míchy a jejich rodinami,

· možnost sledovat zblízka, jak se lidem díky Vaší podpoře mění život k lepšímu.

Co Vám nabízíme:

· smysluplnou práci se zajímavou a inspirativní klientelou,

· přátelský tým, který si pomáhá a drží při sobě,

· prostor pro Váš profesní růst a další vzdělávání,

· flexibilní pracovní dobu v rozsahu 0,4 úvazku.

Co očekáváme:

· VŠ vzdělání v oboru psychologie,

· alespoň započatý psychoterapeutický výcvik,

· empatii, otevřenost a chuť být součástí něčeho, co má smysl.

👉 Zaujalo Vás to? Pošlete nám svůj životopis a krátký motivační dopis.

Těšíme se, že právě Vy rozšíříte náš tým!

Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Občerstvení na pracovišti, Zahraniční pracovní cesty, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Vyhrazený čas na inovace, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Vlastní organizace náplně práce

Plat:
13 600 – 14 800 Kč/měsíc