22. září

Front Office Agent - Hotels by HR Diplomat s.r.o.

35 000 – 37 000 Kč/měsíc

Vynikáme v mnoha věcech, ale zatím ne úplně ve všem. V čem jsi opravdu dobrý ty?

Když přijdeš domů, co tě potěší? Milé přivítání, voňavá peřina nebo sklenička něčeho dobrého po těžkém dnu? Jak se říká: „Všude dobře, doma nejlíp.” A my opravdu chceme, aby se u nás hosté cítili co nejlépe! Cítíš to stejně? Přijď to zkusit k nám do Vienna House by Wyndham Diplomat Prague.

JAK TO U NÁS CHODÍ?

• Čeká tě dennodenní kontakt s našimi hosty – vítání, loučení, plnění přání na počkání.
  • Nemine tě ani provádění plateb, správa hotelového systému Opera Cloud, komunikace s ostatními odděleními (úklid, technici, rezervace).
  • Směny jsou převážně 12 hodinové, zhruba polovina směn je denních a polovina nočních.

JAKÝ JE NÁŠ TÝM?

• Různě zkušení kolegové, kteří tě mezi sebe rádi přijmou a připraví tě na možné i nemožné.
  • Manager Richard dobře ví, co práce obnáší, začínal u nás právě jako recepční. Ke svému týmu se chová velice hezky a když nebudete stíhat, stoupne si vedle tebe.

CO BYS MĚL MÍT A UMĚT?

• Na recepci se budeš cítit dobře, pokud jsi komunikativní, pozitivně naladěn a nerozhodí tě skoro žádný problém.
  • Vzhledem ke složení našich hostů se bez plynulé češtiny a angličtiny neobejdeš. Jakýkoli další jazyk bude tvou velkou výhodou a hosti to náležitě ocení!
  • Zaškolíme si tě, takže se není čeho bát, pokud si ještě na recepci nepracoval/a, a nebo pokud už zkušenosti máš, určitě tě nebudeme zbytečně brzdit :-).
  • Hotel je živý organismus, chuť učit se nové věci a zlepšovat se ti může otevřít dveře k dalším pozicím v hotelu.

CO MŮŽEŠ OČEKÁVAT TY OD NÁS?

• Uděláme vše proto, aby ses u nás cítil jako doma.
  • Skvělé vedení a fajn kolektiv jsou základ!
  • Z klasických benefitů nabízíme následující – 13. mzdu po 1. roce u společnostni, 5 týdnů dovolené, 2 dny osobního volna a narozeninový den volna; stravování v kantýně za symbolických 10 Kč denně; zaměstnanecká sleva v našich partnerských hotelech po celé Evropě pro ty, co rádi cestují; příspěvek na penzijko a Multisportku bereme jako samozřejmost a máme parkování pro zaměstnance :-).
  • Při speciálních příležitostech (jako jsou třeba narozeniny) od nás dostaneš kredity, které můžeš využít dle vlastních potřeb v rámci portálu benefity.cz.
  • Svůj talent u nás může rozvíjet každý – tréninkový program a naše energická školitelka ti rozšíří obzory.

JSI TO TY, KDO POSÍLÍ NÁŠ TÝM?

• Přijď se k nám podívat. Potkáme se u kávy a řekneme si víc.

Zkus to! Těšíme se na tebe!

Plat:
35 000 – 37 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Pokročilá)