DATUM: 17. 9. 2025
KONTAKTNÍ OSOBA: Tomáš Dvořák
ZN. VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: 2025/079
Česká národní banka vyhlašuje výběrové řízení k obsazení pracovní pozice
Máte zkušenosti se zpracováním mezd a orientujete se v pracovněprávní a daňové legislativě? Hledáme pečlivého a spolehlivého kolegu či kolegyni, který/á bude mít na starosti kompletní zpracování mzdové agendy, komunikaci s úřady a přípravu podkladů pro výplatu dávek nemocenského pojištění. Součástí práce je také spolupráce při měsíčních a ročních závěrkách a podíl na rozvoji interních procesů v oblasti mezd.
Náplň práce zahrnuje:
• zpracování mezd pro část zaměstnanců v informačním systému a kontrolu jejich správnosti,
• zpracování a evidenci související agendy, např.: srážky z mezd, roční zúčtování daně z příjmu fyzických osob, penzijní a životní pojištění, potvrzení o příjmech zaměstnanců, pracovní úrazy,
• přípravu podkladů pro výplatu dávek nemocenského pojištění,
• vedení evidenčních listů důchodového pojištění.
Nabízíme:
• zajímavou a zodpovědnou práci v prestižní instituci,
• zkrácený úvazek,
• široký systém zaměstnaneckých benefitů: cafeterie, příspěvek na penzijní anebo životní pojištění anebo DIP, nadstandardní zdravotně preventivní program, závodní stravování, posilovna, 5 týdnů dovolené, sick days a další,
• pružnou pracovní dobu,
• pracovní prostředí klasické kanceláře,
• přátelský kolektiv a zázemí renomované instituce.
Kvalifikační požadavky:
• středoškolské vzdělání (maturita) a odpovídající odborná praxe.
Předpoklady pro výkon profese:
• znalost mzdové a pracovněprávní legislativy,
• vysoká spolehlivost, komunikativnost, pečlivost a svědomitost,
• znalost MS Office, znalost informačního systému DC2 (DataCentrum) výhodou.
Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám svůj strukturovaný životopis s motivačním dopisem nejpozději do 17.10.2025 prostřednictvím registračního formuláře (tlačítko „Odpovědět“).
ČNB zpracovává osobní údaje, bližší informace naleznete v Informaci o zpracování osobních údajů: https://www.cnb.cz/cs/obecne/ochrana_osobnich_udaju.html.
Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Nadstandardní lékařská péče, Kafetérie