15. září

Plánovač výroby / Operativní nákupčí - EGSTON SYSTEM ELECTRONIC, spol. s r.o.

35 000 – 43 000 Kč/měsíc

Představení společnosti

EGSTON System Electronic je dynamická výrobní společnost s více než 500 zaměstnanci, která od roku 1991 dodává technická řešení pro automobilový a průmyslový sektor. Naše produkty – kabelové svazky, senzory, cívky a plastové díly – najdete v automobilech, strojích i domácích spotřebičích.

V roce 2025 se přesouváme do zcela nové výrobní haly v obci Dyje u Znojma, která nám umožní další růst a nabídne moderní pracovní prostředí.

Shrnutí pozice
Na této pozici budete zajišťovat plynulý chod výroby díky efektivnímu plánování a operativnímu nákupu. Budete komunikovat s dodavateli, výrobou i zákaznickým servisem, spravovat materiálové toky a reagovat na změny v potřebách zákazníků.

Hlavní odpovědnosti

• Průběžné monitorování potvrzených dodávek
  • Plynulé zlepšování průběhů za účelem zvyšování spokojenosti zákazníků
  • Stanovování důležitých a specifických materiálů
  • Monitorování výrobních a nákupních trendů
  • Sledování skladových stavů

• Znalost SAP
  • Znalost NJ nebo AJ na úrovni B2
  • Komunikační dovednosti

Pracovní prostředí:

• Mezinárodní výrobní společnost s lokálním týmem, který si zakládá na spolupráci, zodpovědnosti a přístupu zaměřeném na lidi.

Kultura společnosti:

• Podporujeme otevřenou a férovou kulturu, která povzbuzuje samostatnost, iniciativu a inovace.

Kariérní růst:

• Podporujeme profesní rozvoj prostřednictvím školení, mentoringu a interní mobility – jak po technické, tak osobní stránce.

Work-life balance:

• Respektujeme rovnováhu mezi pracovním a osobním životem – nabízíme týden dovolené navíc, placené volno na první školní den dítěte a férové podmínky pro směnný provoz.
  • Administrativní pozice mají flexibilní pracovní dobu s pevným jádrem mezi 8:00 a 13:00.

Benefity:

• Náborový bonus 10 000 Kč po zkušební době
  • Odměna za doporučení nového kolegy až 20 000 Kč
  • Příspěvek na stravování až 132 Kč/den (dle délky směny)
  • Měsíční příspěvek 150 Kč na údržbu pracovního oblečení
  • Příspěvek 1 000 Kč na dioptrické brýle každé dva kalendářní roky
  • Zvýhodněný mobilní tarif od Vodafone
  • 100% příplatek za práci přesčas v neděli, zvýšená odměna za pohotovost
  • Finanční dary při životních událostech (narození dítěte, svatba, kulaté narozeniny)
  • Odměny k pracovním výročím formou bodů do Edenred Cafeterie

Možnost si napracovat hodiny, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Kafetérie

Místo pracoviště:
Průmyslová 711/20, Znojmo
Plat:
35 000 – 43 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Němčina (Středně pokročilá), Angličtina (Středně pokročilá)