Poznáš zákulisí organizace mezinárodních aktivit a projektů, zapojíš se do aktivit, které podporují uznávání dobrovolnictví v rámci studia, a podpoříš posilování kapacit dobrovolnického sektoru. Budeš mít možnost nahlédnout do realizace projektů Erasmus+, navazovat dialogy a komunikovat se zástupci dalších dobrovolnických organizací a vysokých škol.
Co bude tvou prací?
Co očekáváme?
Co ti nabízíme?
Máš o pozici zájem?
Ať už máš za sebou první zkušenosti, nebo se chceš učit v praxi, ozvi se nám a to kdykoliv do 28. září, připoj svůj životopis a motivační dopis (max 1 A4). Nástup na pozici ideálně v říjnu.
Výběrové řízení probíhá průběžně a je dvoukolové. Kandidáti*ky, kteří splňují požadavky, dostanou k vypracování písemné úkoly. Vybraní kandidáti*ky pak budou pozváni na osobní pohovory.
Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Zahraniční pracovní cesty, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Účast na zahraničních konferencích, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office