11. září

Truhlář - BONA, o.p.s.

10 400 – 10 650 Kč/měsíc
BONA, o.p.s. již více než 26 let poskytuje odbornou pomoc a podporu lidem se zkušeností s duševním onemocněním i jejich blízkým. S úspěchem usilujeme o to, aby mohli žít co nejkvalitnější život. Našim klientkám a klientům vedle komplexní podpory pomáháme zajistit to nejdůležitější: důstojné bydlení a práci.

Přidejte se k nám do HOBLINE - společně dáváme dřevu nový život!

Hledáme nového kolegu či kolegyni na chráněné pracovní místo v naší truhlářské dílně HOBLINE.

Základní informace o pozici:

Jedná se o chráněné pracovní místo, které je určené POUZE PRO OSOBY S PŘIZNANOU INVALIDITOU.

Co u nás děláme?

• Obrušujeme, lakujeme, kompletujeme a balíme poctivé dřevěné stoličky Štokrle
  • Upcyklujeme palety a měníme je v originální výrobky - např. svícny, stojany na knihy, vánoční stromečky a jiné.
  • Na přání zákazníka se věnujeme i jednoduchým opravám a nátěrům plotů a laviček

Co od Vás požadujeme?

• Manuální zručnost, smysl pro detail
  • Pečlivost, spolehlivost
  • Schopnost samostatné práce
  • Týmovost - umět pracovat v týmu a být týmový hráč
  • Zkušenosti s prací se dřevem jsou výhodou, ale ne podmínkou - vše Vás rádi naučíme.

Co Vám nabízíme?

• Přátelský kolektiv ve kterém se budete cítit dobře
  • Nástup možný během měsíce října
  • Zajímavou a smysluplnou práci na poloviční úvazek (20 hod./týden)
  • Pracovní dobu od 9 - 13h
  • 6 týdnů dovolené - protože odpočinek je důležitý
  • 3 sick days po zkušební době - když se nebudete cítit dobře můžete zůstat doma bez návštěvy lékaře
  • Mzdu a odměny odpovídající pracovní pozici
  • Možnost se naučit a zdokonalit svou práci se dřevem
  • Pracovní oblečení a obuv
  • Zázemí velké neziskové organizace
  • Pracovní smlouvu na 1 rok s možností prodloužení

Jak se přihlásit, když mám o pozici zájem?

• Své životopisy zasílejte do 30.9. 2025.
  • Pro výkon této pozice je NUTNÉ mít přiznanou invaliditu (přiznaný invalidní důchod).
  • Výběrové řízení proběhne na adrese - Pod Čimickým hájem 178/3, Praha 8 - Bohnice.
  • Kontaktujeme Vás přes email nebo po telefonu.

Poskytnutím svých osobních údajů dáváte souhlas s tím, aby je organizace BONA, o.p.s., Ortenovo náměstí 1571/15a, Praha 7, IČ 25732587 zpracovávala a uchovávala v personální databázi pouze pro účely náboru a výběru zaměstnance v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Poskytnutí údajů je dobrovolné. Souhlas s jejich zpracováním a uchováním můžete kdykoliv odvolat. Současně tím potvrzujete, že poskytnuté osobní údaje jsou pravdivé a přesné.

Více informací o organizaci se dozvíte na https://www.bona-ops.cz/#kdo-jsme

Možnost si napracovat hodiny, Dovolená více než 5 týdnů, Firemní akce, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Zdravotní volno/sickdays, Možnost studijního volna, Sleva na firemní výrobky/služby

Plat:
10 400 – 10 650 Kč/měsíc