10. září

.NET Vývojář - KODYS, spol. s r.o.

45 000 – 70 000 Kč/měsíc

Jsme společnost, která je tu od roku 1991. Naše know-how a specializace je implementace řešení pro logistiku, částečné také výroba a maloobchod. Nabízíme komplexní řešení zahrnující software, hardware, implementační služby a provozní technickou podporu. Mezi největší řešení patří software pro řízení skladu či prvky pro automatizaci skladových procesů. Ve stručnosti – přinášíme moderní technologie, které zákazníkům zvyšují jejich efektivitu a zjednodušují práci.

Hledáme vývojáře, který se připojí do našeho týmu.

Náplň tvé budoucí práce:

• Zapojení do realizace a podpory zajímavých projektů postavených na technologiích Microsoftu (Azure, .NET, .NET MAUI, Xamarin.Forms, Xamarin)
  • Pravidelné týdenní porady v kanceláři nebo i online
  • Analyticky pracovat nad poskytovanými daty (API, zprávy apod.)

Požadavky bez kterých se neobejdeš:

• Vzdělání: SŠ nebo VŠ - technického směru výhodou
  • Praxe na obdobné pozici
  • Organizační schopnosti, umět plánovat a být flexibilní
  • Velmi dobrá znalost jazyka C# a vývojového prostředí MS Visual Studio, základní znalost MS SQL Serveru
  • Znalost MAUI (výhodou Xamarin a Xamarin.Forms)
  • Znalost Blazor
  • Proaktivní přístup k řešení problémových situací, schopnost práce pod tlakem
  • Jste komunikativní a schopný samostatné práce
  • Analytické myšlení, strukturovanost, profesionální vystupování

Co nabízíme na oplátku?

• Stát se součástí společnosti, která klade důraz na spokojeného zaměstnance
  • Přátelské prostředí, ve kterém si rádi pomáháme
  • Stabilitu a spolehlivost s možností profesního i kariérního růstu
  • Možnost práce na IČO, ale i na HPP
  • Reprezentativní a moderní prostředí nedaleko metra A
  • Výbornou kávu a pestrý výběr čajů
  • Home-office
  • Sick Days
  • Kvartální odměny a roční prémie
  • 5 týdnů dovolené

Vzdělávací kurzy, školení, Ubytování/příspěvek na ubytování, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Kafetérie, Mobilní telefon, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Children-friendly office, Notebook, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office

Plat:
45 000 – 70 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)