Hledáme dynamického a kreativního kolegu, který se připojí k našemu týmu. Budeš se podílet na propagaci naší činnosti, ať jsme vidět i slyšet, čeká tě spolupráce na interní i externí komunikaci a podpoříš fungování úseku komunikace jako takového.
Co tě u nás čeká
- Příprava podkladů a materiálů pro interní i externí komunikaci (tiskové zprávy, pozvánky, prezentace, PR materiály apod.).
- Tvorba a správa obsahu pro sociální sítě a webové stránky.
- Spolupráce při organizaci akcí a kampaní a jejich následné vyhodnocení.
- Související agenda (firemní oděvy, propagační předměty, správa kontaktů ad.).
Co bys měl umět
- Min. 1 rok praxe v oblasti PR, marketingu nebo komunikace, případně odpovídající vzdělání v oblasti marketingu.
- Výborná znalost českého jazyka slovem i písmem, prokazatelná schopnost psát texty, efektnivně komunikovat a srozumitelně prezentovat informace.
- Prokazatelné znalosti a zkušenost se správou sociálních sítí (FB BM, IG, YT apod.), zkušenost s tvorbou obsahu na různých platformách, plánování a realizace kampaní, vyhodnocování úspěšnosti kampaní.
- Znalost práce některého z grafických programů (Canva, InDesign apod.).
- Zkušenosti práce v redakčním systému správy webových stránek výhodou.
- Aktivní přístup, flexibilita, organizační schopnosti, tvůrčí myšlení.
- Znalost církevního prostředí výhodou.
Co ti můžeme nabídnout
- Budeš mít možnost podílet se na budování dobrého jména Charity, staneš se jedním z našich hlasů a pomůžeš nám s péčí o vztahy s veřejností, dárci, institucemi a donátory.
- Čeká tě smysluplná a tvůrčí práce na plný úvazek (možnost zkráceného úvazku: 0,8).
- Poskytneme ti zázemí stabilní organizace s více než pětadvacetiletou historií, nadstandardní firemní kulturu charitní organizace a tým skvělých kolegů.
- Nabízíme balíček benefitů: mobilní telefon, notebook, stravenkový paušál, home office, sick days, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní pojištění, teambuildingové akce a další.
- Flexibilní pracovní doba, pracovní týden v rozsahu 37,5 h. a nástupní hrubá mzda 35 000 až 37 000 korun hrubého (při plném prac. úvazku a dle pracovních zkušeností).
- Pracovní smlouvu na dobu určitou s možností prodloužení.
Nástup: ihned, případně dohodou.
Našli jste se v nabízené pracovní nabídce? Dejte nám o sobě vědět.
Do 28. 9. 2025 nám zašlete strukturovaný životopis a motivační dopis. Do předmětu zprávy uveďte: VŘ – specialista/specialistka komunikace.
Výběrové řízení je více kolové, k ústnímu pohovoru pozveme vybrané uchazeče, oznámení o výsledku přijímacího řízení obdržíte telefonicky nebo e-mailem. Informace o zásadách zpracování osobních údajů jsou dostupné na webových stránkách organizace.