9. září

Hledáme programátora pro vývoj interního systému pro gastro skupinu Con Gusto - Con Gusto s.r.o.

60 000 – 80 000 Kč/měsíc
Con Gusto s.r.o., Údolní 76, Brno, 602 00

O nás

Jsme Con Gusto s.r.o., síť brněnských podniků zaměřených na gastronomii. Potřebujeme vyvinout moderní interní administrační systém, který zjednoduší naši práci – evidenci klientů (věrnostní program), tržeb, faktur, zaměstnanců a dalších agend, které síť restaurací potřebuje. Jedná se o práci na dlouhodobém projektu s dalším rozvojem.

Hledáme full-stack PHP vývojáře, který:

• má zkušenosti se Symfony frameworkem
  • dobře ovládá PostgreSQL
  • umí pracovat s moderním frontendem (Twig, Bootstrap/CoreUI, základní JS)
  • má zkušenost s tvorbou a integrací REST/GraphQL API pro napojení na externí systémy (banka, platební brány, pokladní systémy, …), práce s tokeny, OAuth2, apod.
  • zvládne nasazení na web server (Linux) a základní DevOps (Composer, Doctrine migrations, Git, CI/CD)

Co budeš dělat

• Navrhneš a vyvineš základ systému (modulární struktura)
  • Implementuješ uživatelskou správu a systém oprávnění
  • Připravíš moderní admin UI
  • Napojíš databázi PostgreSQL
  • Pomůžeš s nasazením do produkce a základní dokumentací

Co očekáváme

• Praxe min. 2–3 roky v PHP / Symfony
  • Znalost SQL a PostgreSQL
  • Schopnost číst anglickou dokumentaci a pracovat samostatně
  • Výhodou: zkušenost s Dockerem, CI/CD, bezpečností webových aplikací

Co nabízíme

• Projekt s jasně definovaným zadáním
  • Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek
  • Místo pracoviště: Brno, kancelář Údolní 532/76
  • Možnost ovlivnit architekturu i technologie
  • Férovou odměnu odpovídající zkušenostem
  • Firemní stravování v průběhu pracovního dne.
  • Mimo pracovní dobu můžete využít zaměstnanecké slevy v rámci celé sítě Con Gusto (Monte Bú Restaurant – Steak house, Piazza Caffè & Ristorante, Divadelní restaurant Teátr, Pivnice U Kohoutů, Pivnice U Čápa, Korek Winebar, Táckárna...).
  • Našim zaměstnancům nabízíme Multisport kartu pro volný čas.

Jak se přihlásit

Pošli nám CV / portfolio nebo ukázku projektů. Rádi si s tebou domluvíme krátký call nebo osobní setkání, kde ti projekt detailně představíme.

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Dog-friendly office, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Brno
Plat:
60 000 – 80 000 Kč/měsíc
Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Pokročilá), Angličtina (Pokročilá)