Do střediska provozu vodovodů, úpraven vody, kanalizací a ČOV hledáme posilu na pozici Obsluha kanalizačního vozu, který bude obsluhovat a řídit kanalizační vůz.
Už vás nebaví ztráta času za volantem na dálnicích a stání v kolonách, místo toho aby jste trávili večery doma, s rodinou nebo přáteli?
Pracujte ve Středočeském kraji v okolí Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi, kde to znáte a kde budete včas doma,
Přidejte se k nám ve STAVOKOMPLETu.
Jsme stabilní společnost s více než 30 lety zkušeností v oblasti vodohospodářských staveb, zaměřená na realizaci a provozování vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod přímo v regionu.
Naše projekty jsou tam, kde žijete, a proto hledáme zkušeného řidiče-obsluhu nákladního speciálního vozu pro údržbu a čištění kanalizací, který chce pracovat smysluplně blízko domova a obsluhovat i nový moderní vůz, který si právě necháváme na zakázku vyrábět.
Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Pracovní oblečení, Zdravotní volno/sickdays, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Mobilní telefon, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Možnost studijního volna, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby