8. září

Montážní dělník/dělnice kabelových svazků - Ray Service, a.s.

26 000 Kč/měsíc
Ray Service, a.s. je přední výrobce kabelových svazků, elektromechanických celků, elektronických zařízení a dodávek kabelových komponent pro široké spektrum zákazníků v oblasti letectví, motosportu a obranném průmyslu.

Co vás u nás čeká?

• Ruční sestavování kabelových svazků a montáž elektromechanických sestav, boxů,
  • lisování kontaktů, pájení, cínování, montáž dílčích komponentů kabeláže,
  • veškeré výrobní operace se evidují v tabletu, kde najdete také vše potřebné pro vaši práci,
  • součástí vaší práce bude příprava pracoviště, materiálů a nářadí, které bude potřeba správně nastavit.

Co se vám u nás bude hodit?

• Především zručnost (jak jste na tom, si vyzkoušíte během 1. kola výběrového řízení v rámci manuální zkoušky),
  • pečlivost, přesnost, odpovědnost za kvalitu,
  • zájem o práci a chuť se učit – vše potřebné vás naučí šikovní a zkušení kolegové,
  • zkušenost z obdobné práce, ale i zájem ruční práce jako je šití, aranžování.

Proč k nám?

• Výplata, u které se můžete spolehnout, že vám přistane pravidelně na účtu,
  • díky pracovní době od pondělí do pátku 6:00–14:30 budete mít volná odpoledne i víkendy,
  • obědy zdarma v naší jídelně a kávu přímo na pracovišti,
  • skvělý tým, na který je spoleh,
  • možnost vzdělávání a posunu v kariéře,
  • individuální konzultace s psycholožkou,
  • čisté pracovní prostředí, moderní zázemí,
  • 5 dnů bonusového volna nad zákonný rámec dovolené,
  • benefitní systém Cafeterie Pluxee (po zkušební době),
  • odměny za výsledky firmy,
  • měsíční prémie dle výše kvalifikace.

Co o práci v Ray Service říká kolegyně Jana?

"V Ray Service pracuji už 20 let jako elektromechanička. Od začátku mám pocit, že ke mně firma přistupuje loajálně, mám možnost se postupně zlepšovat a to mě baví. Největší výzvou pro mě je, když dostanu hromadu materiálu a musím všechny součástky na základě dokumentace poskládat tak, aby z toho vznikl funkční kabelový svazek. Nejzajímavější pro mě byly třeba svazky pro sportovní auta.

Více najdete na www.rayprace.cz

Osobní údaje poskytnuté zájemcem o zaměstnání budou uchovávány po dobu výběrového řízení, k tomuto zájemce poskytnutím svého životopisu a dalších osobních údajů poskytuje svůj souhlas.

Závodní stravování, Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Profesní/osobní kouč, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie

Plat:
26 000 Kč/měsíc