Ray Service, a.s. je přední výrobce kabelových svazků, elektromechanických celků, elektronických zařízení a dodávek kabelových komponent pro široké spektrum zákazníků v oblasti letectví, motosportu a obranném průmyslu.
Co vás u nás čeká?
- Ruční sestavování kabelových svazků a montáž elektromechanických sestav, boxů,
- lisování kontaktů, pájení, cínování, montáž dílčích komponentů kabeláže,
- veškeré výrobní operace se evidují v tabletu, kde najdete také vše potřebné pro vaši práci,
- součástí vaší práce bude příprava pracoviště, materiálů a nářadí, které bude potřeba správně nastavit.
Co se vám u nás bude hodit?
- Především zručnost (jak jste na tom, si vyzkoušíte během 1. kola výběrového řízení v rámci manuální zkoušky),
- pečlivost, přesnost, odpovědnost za kvalitu,
- zájem o práci a chuť se učit – vše potřebné vás naučí šikovní a zkušení kolegové,
- zkušenost z obdobné práce, ale i zájem ruční práce jako je šití, aranžování.
Proč k nám?
- Výplata, u které se můžete spolehnout, že vám přistane pravidelně na účtu,
- díky pracovní době od pondělí do pátku 6:00–14:30 budete mít volná odpoledne i víkendy,
- obědy zdarma v naší jídelně a kávu přímo na pracovišti,
- skvělý tým, na který je spoleh,
- možnost vzdělávání a posunu v kariéře,
- individuální konzultace s psycholožkou,
- čisté pracovní prostředí, moderní zázemí,
- 5 dnů bonusového volna nad zákonný rámec dovolené,
- benefitní systém Cafeterie Pluxee (po zkušební době),
- odměny za výsledky firmy,
- měsíční prémie dle výše kvalifikace.
Co o práci v Ray Service říká kolegyně Jana?
"V Ray Service pracuji už 20 let jako elektromechanička. Od začátku mám pocit, že ke mně firma přistupuje loajálně, mám možnost se postupně zlepšovat a to mě baví. Největší výzvou pro mě je, když dostanu hromadu materiálu a musím všechny součástky na základě dokumentace poskládat tak, aby z toho vznikl funkční kabelový svazek. Nejzajímavější pro mě byly třeba svazky pro sportovní auta.
Více najdete na www.rayprace.cz
Osobní údaje poskytnuté zájemcem o zaměstnání budou uchovávány po dobu výběrového řízení, k tomuto zájemce poskytnutím svého životopisu a dalších osobních údajů poskytuje svůj souhlas.