5. září

Správce/-kyně budovy zkrácený úvazek 0,5 - Tamtamy o.p.s.

Nezisková organizace aktuálně hledá:

Co bude vaší náplní práce?

• Zajistíte správu budovy, včetně organizace provozu, identifikace závad a provádění drobných oprav. Budete také pečovat o elektronický zabezpečovací a protipožární systém.
  • Budete mít na starosti inventarizaci hmotného majetku.
  • Zajistíte provoz skladu kancelářských potřeb, nákup hygienických a čisticích prostředků, náhradních dílů a spotřebního materiálu.
  • Dohled nad úklidem budovy včetně komunikaci s úklidovou firmou.
  • Budete obsluhovat plynovou kotelnu, včetně zajištění pravidelné údržby a revizí externí firmou.
  • Postaráte se o výměnu tonerů v tiskárnách a případný převoz zařízení do servisu.
  • Budete komunikovat s pracovníky nadřízeného orgánu ohledně technického stavu budovy.

Koho hledáme?

• Samostatného, spolehlivého a zodpovědného kolegu nebo kolegyni.
  • K úkolům přistupujete proaktivně a s iniciativou.
  • Dokážete si efektivně zorganizovat čas, stanovit priority a zachovat klid i v náročných situacích.
  • Manuální zručnost a technická šikovnost jsou pro vás velkou výhodou.

Co nabízíme

• zkrácený (0,5) úvazek;
  • zaměstnanecké benefity (stravenky nebo závodní stravování, 10 sick days / rok, 25 dnů dovolené, mobilní tarif);
  • odborné vzdělávání;
  • mzdu odpovídající pozici ve veřejném sektoru.

Pokud Vás kariéra u nás zajímá, zašlete prosím následující dokumenty:

• motivační dopis;
  • strukturovaný životopis.

Vybraní kandidáti budou pozváni na ústní pohovor. Nástup možný IHNED.

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Individuální rozvržení pracovní doby, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Vlastní organizace náplně práce

Práce na zkrácený úvazek
Na dobu neurčitou
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou