4. září

Koordinátor léčby - práce, která má smysl❤️ - Proton Therapy Center Czech s.r.o.

Protonové centrum je moderní klinické centrum, které pro léčbu pacientů s nádorovým onemocněním využívá vysoce přesnou, účinnou a šetrnou metodu protonového záření. Nabízíme vám možnost podílet se na zkvalitňování péče o onkologické pacienty ve špičkovém zařízení, které je nejmodernější svého druhu v Evropě.

📌Staňte se součástí týmu, který pomáhá pacientům projít náročným obdobím s jistotou a klidem. Koordinátoři léčby jsou klíčovými lidmi pro organizaci, plánování a hladký průběh celé léčby našich pacientů. Pokud jste člověk, který je rád v kontaktu s lidmi, ale neláká vás prostředí recepcí, pokud pracujete rád/a v kanceláři, ale nemáte rád/a stereotyp, mohla by toto být pozice právě pro vás.

Máte chuť:

• mít práci, která má smysl nejen pro Vás, ale i pro druhé🤝
  • vytvářet individuální harmonogramy léčby na základě indikace lékaře a kapacit ozařoven📅
  • telefonicky seznamovat pacienty s vytvořenými harmonogramy📞
  • denně komunikovat a koordinovat péči o pacienta mezi jednotlivými odděleními a zajišťovat její kontinuitu
  • pracovat se zdravotnickými informačními systémy🖥️
  • kontrolovat úplnost zdravotních dokumentací
  • za všech okolností zachovávat vlídný a profesionální způsob komunikace💪

Přidejte se k nám, jestliže:

✅ máte v kapse maturitní vysvědčení, ale ani akademikům se nebráníme
✅ máte příjemné asertivní vystupování a komunikace je Vaší silnou stránkou
✅ není vám cizí logické a logistické myšlení
✅ je na Vás spolehnutí a jste přesní a pečliví
✅ nikdy nenecháte tým na holičkách
✅ počítač a digitální technologie nejsou Váš nepřítel

Potěší nás, pokud:

• máte zkušenosti ze zdravotnictví, klientského servisu nebo logistiky
  • se domluvíte anglicky

Co u nás získáte:

• skvělé zkušenosti z oboru zdravotnictví, ve kterém je naše centrum lídrem ve světě🏥
  • zázemí stabilní společnosti, která již 12 let léčí onkologické pacienty
  • práci v příjemném, moderním prostředí, v milém a spolupracujícím týmu👩🔬👨🔬
  • Kromě základní mzdy následující zaměstnanecké benefity:

- 25 dní dovolené🏖️

- půlroční finanční bonusy (po odpracování 6 měsíců)

- nadstandardní dotované firemní stravování🍽️

- firemní zdravotní péče na pracovišti🩺

- zvýhodněné sportování – program Multisport

- výuka angličtiny na pracovišti

- péče psychologa a kouče🧠

- nabídka kávy a občerstvení na pracovišti☕

- společné firemní akce🥳

Zaujala Vás tato pozice? Splňujete uvedené požadavky? Pak budeme rádi, pokud zašlete Váš životopis včetně motivačního dopisu a fotografie v odpovědi na tuto nabídku, možná hledáme právě Vás.

Vaše Proton Therapy Center

Závodní stravování, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Profesní/osobní kouč, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Nadstandardní lékařská péče

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou