Společnost REINS je lídrem v investování do nemovitostí na sekundárním trhu.
Jako první “iBuyer” v Česku a na Slovensku jsme vytvořili revoluční způsob, díky kterému majitelé nemovitostí prodávají byty nebo domy rychle, pohodlně a s jistotou.
Našim dlouhodobým cílem je odstranit všechny překážky z procesu obchodování s nemovitostmi a udělat tak z prodeje nebo koupě nemovitosti službu na vyžádání (on-demand service).
REINS patří k největším a nejinovativnějším společnostem na realitním trhu. Do našeho týmu hledáme talentovaného obchodníka/nákupčího, který by nám pomohl úspěšně pokračovat a dosáhnout vysokých cílů.
Srdcem jsme pořád “piráti” z úspěšného startupu, ale díky stabilnímu růstu se měníme na “námořníky”. Pokud chcete být součástí našeho příběhu a pomoct nám změnit svět realit k lepšímu, čtěte dál.
VAŠE HLAVNÍ ÚKOLY BUDOU
Rozpoznávání a správné vyhodnocování vhodných obchodních příležitostí ke koupi nemovitostí v Praze a v Brne.
Spolupráce se stavebním oddělením REINS při rekonstrukcích nemovitostí.
Prodej nemovitostí ve vlastnictví REINS novým majitelům.
Rozvoj a operativa aktivit společnosti REINS v přidělené pražské lokalitě (pomoc při zpracovávání dat, analýza trhu, konzultování marketingových aktivit).
Realitní obchodník je základní stavební kámen velmi dobře fungujícího systému REINS. Při práci využívá nejnovější technologie, které mu pomáhají při správném rozhodování, komunikaci, cenotvorbě a marketingu.Práce s Automated Valuation Method (AVM), softwarem REINS na vyhodnocování ceny nemovitosti.
NÁPLŇ PRÁCE
První dva týdny v REINS
První dva měsíce v REINS
První rok v REINS
ODMĚNA
Odměna obchodníka závisí na jeho výkonu. Standardně se pohybuje od 75 000 do 300 000 korun (měsíčně) a více.
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY A BENEFITY
Základní benefity:
Benefity po dosažení stanovených cílů:
Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Provize z prodeje, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Vyhrazený čas na inovace, Účast na zahraničních konferencích, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Možnost studijního volna, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office