Jsme Wormelen Group – česká, dynamická společnost působící v oblasti velkoobchodu i maloobchodu s hračkami a dětským sortimentem. S téměř 30 kamennými prodejnami Bambule patříme mezi největší prodejce hraček v České republice.
Do našeho týmu hledáme zkušeného finančního manažera, který převezme klíčovou roli ve finančním řízení celé skupiny.
Náplň práce:
- Řízení cash flow - týdenní plánování příjmu a plateb, monitoring plnění, platební příkazy
- Správa a monitoring závazků a pohledávek - komunikace s partnery o termínech úhrad závazků, prioritizace jejich úhrad (nájmy vs. bankovní záruky, energie, mzdy, odvody, daně, splátky bance, kritické služby, zboží, atd.)
- Správa bankovních produktů - projednání a administrace veškerých smluv, financování, čerpání, bankovní záruky, akreditivy, projektové financování
- Controlling a reporting - roční plán tržeb a nákladů, měsíční výsledky P&L, roční výsledky prodejen, bankovní zůstatky
- Účetnictví, audit - příprava podkladů pro audit, podklady pro konsolidaci skupiny
- Úzká spolupráce a pravidelný reporting pro CEO
- Vedení menšího týmu finančního oddělení
Očekáváme:
- Odbornost v řízení financí, cash flow a bankovních produktech
- Znalost daňových a legislativních základů
- Analytické a strategické myšlení - schopnost vidět souvislosti mezi čísly a realitou byznysu, dovednost předvídat finanční rizika a navrhovat řešení
- Orientace na priority a efektivní hospodaření s prostředky
- Komunikační a vyjednávací dovednosti, schopnost vyjednávat s bankami a partnery
- Odolnost vůči stresu, schopnost zvládat více úkolů najednou
- Loajalita a etický přístup, pečlivost a maximální přesnost při práci s čísly
- Středně pokročilá znalost AJ, využití jen příležitostně při jednání s partnery
Nabízíme:
- Strategicky významnou roli s přímým vlivem na řízení financí a klíčová rozhodnutí celé společnosti
- Prostředí české stabilní společnosti s neformální, uvolněnou atmosférou a přátelským kolektivem
- Služební automobil i k soukromému užívání
- Vlastní útulnou kancelář
- Moderní kanceláře přímo u metra C - Chodov
- Zaměstnanecké slevy na zboží
- 25 dní dovolené
- Příspěvek na stravování
- Nástup ihned nebo dle dohody
Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím svůj životopis a motivační dopis, ve kterém nám sebe a své zkušenosti přiblížíte.
Těšíme se na Vás.