S pomocí pravidelných dárců dokážeme měnit svět zvířat k lepšímu. Díky jejich podpoře se podařilo prosadit zákaz kožešinových farem i klecových chovů pro slepice. Každý telefonát, každé poděkování, každá minuta rozhovoru má smysl – a Vy můžete být tím, kdo povede tým, který tuto důležitou práci dělá.
Proč je to důležité?
Protože naši dárci si zaslouží víc než anonymní skript. Zaslouží si lidský hlas, upřímný zájem a vědomí, že společně měníme svět. A Vy budete tím, kdo tento přístup posílí a rozvine.
Co Vás u nás čeká?
👉 V prvních měsících se zapojíte do volání dárcům. Poznáte tým, zažijete naše hodnoty v praxi a zjistíte, jaké vztahy s dárci budujeme.
👉 Nebudete na to sami – podpoří Vás zkušená externí konzultantka, která Vám pomůže růst i rozvíjet Váš tým.
Až se u nás zabydlíte, stanete se lídrem.
Budete:
Jak poznáme, že jste to Vy?
Co získáte?
🌱 Smysluplnou práci, která mění život milionů zvířat.
🌱 Kolektiv, který sdílí stejné hodnoty jako Vy.
🌱 Flexibilitu, 50% home office a prostor pro osobní i profesní růst.
🌱 Možnost postupně rozšiřovat své kompetence a podílet se na vedení organizace.
🌱 Nástupní mzdu od 44.000 Kč, 2.200 Kč příspěvek na stravování a Multisport kartu za 500 Kč měsíčně.
Dejte nám o sobě vědět!
Zašlete nám svůj životopis a také prosím i motivační dopis.
Individuální rozvržení pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Vlastní organizace náplně práce, Dog-friendly office