2. září

Koordinátor provozu léčby - práce, která má smysl❤️ - Proton Therapy Center Czech s.r.o.

Protonové centrum je moderní klinické centrum, které pro léčbu pacientů s nádorovým onemocněním využívá vysoce přesnou, účinnou a šetrnou metodu protonového záření. Nabízíme vám možnost podílet se na zkvalitňování péče o onkologické pacienty ve špičkovém zařízení, které je nejmodernější svého druhu v Evropě.

✨Už přes dvanáct let poskytujeme našim pacientům nejen unikátní, vysoce účinnou a šetrnou léčbu, ale také prvotřídní klientský servis. Vnímáme a respektujeme potřeby každého pacienta a vždy se snažíme jednat profesionálně, a zároveň s empatií a lidskostí. Spolu s našimi kolegy ze zdravotní péče se tak snažíme v každém pacientovi zanechat pozitivní zkušenost, i přes neveselé okolnosti, které ho do našeho centra přivedly.

✨Jste energický, empatický a vlídný člověk? Máte rád/a když pracovní den ubíhá ve svižném tempu? Máte schopnost systematického myšlení a rád/a se naučíte něco nového?

Pokud ano, rádi se s Vámi seznámíme!

Máte chuť:

❤️ mít práci, která má hlubší smysl
🔄 denně komunikovat a koordinovat péči o pacienta mezi jednotlivými odděleními a zajišťovat kontinuitu provozu a léčby
🗓️ podílet se na tvorbě harmonogramu léčby a objednávat doplňující a kontrolní vyšetření pacienta
💻 pracovat se zdravotnickými informačními systémy
🏥 vykazovat provedené výkony a starat se o úplnost zdravotnické dokumentace
🗣️ za všech okolností se chovat vlídně a profesionálně k pacientům i jejich doprovodu

Přidejte se k nám, jestliže:

✔️ máte v kapse maturitní vysvědčení, ale ani akademikům se nebráníme
✔️ máte příjemné asertivní vystupování a komunikace je Vaší silnou stránkou
✔️ jste svým založením organizovaní a pečliví a je na Vás spolehnutí
✔️ nikdy nenecháte tým na holičkách
✔️ máte schopnost systematického a logistického uvažování, počítač a digitální technologie nejsou Váš nepřítel
✔️ jste komfortní s prací v rámci ranní (7:00 – 15:30) i posunuté odpolední (12:30 – 21:00) finančně zvýhodněné směny

Potěší nás, pokud:

👍 máte zkušenosti z prostředí zdravotnictví, případně klientského servisu
👍 se domluvíte anglicky

Co u nás získáte:

🏥 zkušenosti z oboru zdravotnictví, ve kterém je naše centrum lídrem ve světě

📈 zázemí stabilní společnosti s možností dalšího osobního růstu

🤝 práci v příjemném, moderním prostředí, v milém a spolupracujícím týmu

☕ Kromě základní mzdy následující zaměstnanecké benefity:

- 25 dní dovolené

- po odpracování 6 měsíců půlroční finanční bonusy dle výsledků společnosti

- finančně zvýhodněná práce a občerstvení v rámci odpolední směny

- dotované firemní stravování v nadstandardní kvalitě na pracovišti🍲

- firemní zdravotní péče

- zvýhodněné sportování – program Multisport🏋️♂️

- lekce angličtiny s rodilým mluvčím na pracovišti

- péče firemního psychologa a kouče🧠

- nabídka kávy a občerstvení na pracovišti

- společné firemní akce🎉

Zaujala Vás tato pozice? Splňujete uvedené požadavky? Pak budeme rádi, pokud zašlete Váš životopis s fotografií, možná hledáme právě Vás.

Vaše Proton Therapy Center

Závodní stravování, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Profesní/osobní kouč, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Nadstandardní lékařská péče

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou