Baví Tě mluvit s lidmi a chceš svého lidského potenciálu využít? Tak neváhej a odpověz.
Nyní hledáme šikovné mladé lidi, kteří se chtějí naučit obchodnickému řemeslu a proniknout do světa HR, u toho něco vydělat, bavit se prací a být součástí super kolektivu.
Je u nás i možnost do budoucna se stát obchodníkem či obchodnicí s nadprůměrným výdělkem.
Těšíme se na vás!
Pokud tě tato nabídka zaujala, zašli nám svůj strukturovaný životopis. Budeme Tě v nejbližší době kontaktovat.
Pokud chceš celý proces urychlit a rovnou jednat, využij kontaktu přímo na nás:
Eliška Ondráčková, nábor obchodních pozic: +420 724 871 107, která s Tebou ráda domluví pohovor.
Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ a.s. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří nebudou splňovat výše uvedené požadavky.
Výhodou spolupráce s námi je rychlost! S našimi konzultanty absolvujete pouze telefonický pohovor!
Odpovědí na tento inzerát souhlasím, aby společnost PŘEDVÝBĚR.CZ a.s., sídlem Na Kozačce 1289/7, Praha 2, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., a to až do odvolání písemnou formou.
Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti