Budujeme známé značky, vytváříme efektivní reklamní kampaně a vydáváme skvělá firemní média na klíč už 25 let. Máme prestižní klienty i respekt na trhu. A hlavně tým, který drží spolu a díky tomu hraje první ligu v marketingu.
V roce 2001 jsme stáli u zrodu content marketingu v Česku. Dnes připravujeme kampaně, firemní obsah i značky na míru pro 45 klientů. Možná znáš reklamy Radegastu, FLEXI od Kooperativy, ZONKY, sítě Volkswagenu, firemní média ALMY, magazín Škodovky nebo ČiliChili pro Vodafone.
V roce 2025 jsme získali titul Agentura roku a obhájili ocenění Nezávislá agentura roku. Ocenila nás porota 17 expertů z firem jako Notino, Penny Market či McDonald’s za úspěchy v soutěžích, ekonomické výsledky, spokojenost zaměstnanců a vnímání klienty.
Hledáme k sobě novou posilu, kreativního a technicky zdatného tvůrce videí, který dokáže propojit nápady s atraktivní vizuální formou.
Co tě u nás čeká:
- Tvorba kvalitního audiovizuálního obsahu podle cílového publika a obsahové strategie.
- Práce s kamerou, fotoaparátem, světly a dalším vybavením při natáčení.
- Zajišťování kompletní postprodukce videí – střih, barevná korekce, zvuk, efekty.
- Vkládání grafických prvků do videí, animace a další vizuální výstupy pro maximální atraktivitu.
- Spolupráce s copywritery, grafiky a art directory
- Sledování aktuálních trendů ve videoprodukci, designu a marketingu a přinášení nových nápadů.
Co bys měl/a mít v malíčku?
- Zkušenosti s tvorbou a úpravou videa a motion grafiky.
- Znalost video a grafických softwarů (např. Adobe Premiere Pro, After Effects, DaVinci Resolve).
- Cit pro vizuál, tempo střihu a detail.
- Schopnost pracovat samostatně i v týmu.
- Kreativní přístup a chuť zkoušet nové formáty a nástroje.
Na co se u nás můžeš těšit?
- Rozmanitou a kreativní práci.
- Přátelskou atmosféru, kde si všichni tykáme a pomáháme.
- 20 dní dovolené, volno přes Vánoce a 1 narozeninový den navíc.
- Společné snídaně, ovoce, káva, týmové akce mimo kancelář.
- Dog-friendly office – takže tu občas potkáš i chlupaté parťáky.
- A hlavně krásné pracovní prostředí – pracujeme ve vile se zahradou v Troji, kousek od ZOO. V létě si venku dáváme schůzky, obědy nebo jen tak relaxujeme v houpací síti.
Kdy bys mohl/a nastoupit?
- Ideálně říjen/listopad 2025.
Pokud jsme tě zaujali, pošli nám prosím svůj životopis a své portfolio a taky přidej pár slov o sobě – co tě baví a čím tě naše pozice oslovila.
Těšíme se. 😊