27. srpna

Motion designer / Video editor - Boomerang Communication s.r.o.

Budujeme známé značky, vytváříme efektivní reklamní kampaně a vydáváme skvělá firemní média na klíč už 25 let. Máme prestižní klienty i respekt na trhu. A hlavně tým, který drží spolu a díky tomu hraje první ligu v marketingu. V roce 2001 jsme stáli u zrodu content marketingu v Česku. Dnes připravujeme kampaně, firemní obsah i značky na míru pro 45 klientů. Možná znáš reklamy Radegastu, FLEXI od Kooperativy, ZONKY, sítě Volkswagenu, firemní média ALMY, magazín Škodovky nebo ČiliChili pro Vodafone. V roce 2025 jsme získali titul Agentura roku a obhájili ocenění Nezávislá agentura roku. Ocenila nás porota 17 expertů z firem jako Notino, Penny Market či McDonald’s za úspěchy v soutěžích, ekonomické výsledky, spokojenost zaměstnanců a vnímání klienty.

Hledáme k sobě novou posilu, kreativního a technicky zdatného tvůrce videí, který dokáže propojit nápady s atraktivní vizuální formou.

Co tě u nás čeká:

• Tvorba kvalitního audiovizuálního obsahu podle cílového publika a obsahové strategie.
  • Práce s kamerou, fotoaparátem, světly a dalším vybavením při natáčení.
  • Zajišťování kompletní postprodukce videí – střih, barevná korekce, zvuk, efekty.
  • Vkládání grafických prvků do videí, animace a další vizuální výstupy pro maximální atraktivitu.
  • Spolupráce s copywritery, grafiky a art directory
  • Sledování aktuálních trendů ve videoprodukci, designu a marketingu a přinášení nových nápadů.

Co bys měl/a mít v malíčku?

• Zkušenosti s tvorbou a úpravou videa a motion grafiky.
  • Znalost video a grafických softwarů (např. Adobe Premiere Pro, After Effects, DaVinci Resolve).
  • Cit pro vizuál, tempo střihu a detail.
  • Schopnost pracovat samostatně i v týmu.
  • Kreativní přístup a chuť zkoušet nové formáty a nástroje.

Na co se u nás můžeš těšit?

• Rozmanitou a kreativní práci.
  • Přátelskou atmosféru, kde si všichni tykáme a pomáháme.
  • 20 dní dovolené, volno přes Vánoce a 1 narozeninový den navíc.
  • Společné snídaně, ovoce, káva, týmové akce mimo kancelář.
  • Dog-friendly office – takže tu občas potkáš i chlupaté parťáky.
  • A hlavně krásné pracovní prostředí – pracujeme ve vile se zahradou v Troji, kousek od ZOO. V létě si venku dáváme schůzky, obědy nebo jen tak relaxujeme v houpací síti.

Kdy bys mohl/a nastoupit?

• Ideálně říjen/listopad 2025.

Pokud jsme tě zaujali, pošli nám prosím svůj životopis a své portfolio a taky přidej pár slov o sobě – co tě baví a čím tě naše pozice oslovila.
Těšíme se. 😊

Vzdělávací kurzy, školení, Firemní akce, Občerstvení na pracovišti, Dog-friendly office

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)