Schneider Electric je společnost zaměřená na řízení energie a automatizaci s působností ve více než 100 zemích po celém světě. Prostřednictvím své škály integrovaných řešení činí energii bezpečnější, spolehlivější, efektivnější a produktivnější – a to pro obytné budovy, datová centra a sítě, průmysl a trhy s energií a infrastrukturou.
Mezi její produktové kategorie patří automatizace a řízení, automatizace budov a bezpečnost, přizpůsobené senzory, elektrická energie, obnovitelné zdroje, kritické napájení a chlazení, služby a projekty a instalační systémy a řízení.
Společnost obsluhuje různé trhy, jako jsou veřejné služby a infrastruktura, průmysl a výrobci strojů, nebytové budovy, datová centra a sítě a rezidenční sektor.
Schneider Electric funguje prostřednictvím tří hlavních obchodních jednotek: Energy Management, Industry Automation a Services.
Produktové portfolio Energy Management zahrnuje nízkonapěťovou a středněnapěťovou distribuci, systémy kritického napájení a zařízení pro elektroinstalace a jejich rozhraní. Zaměřuje se na zákazníky v segmentech komerčních budov, infrastruktury, veřejných služeb a datových center.
Industry Automation nabízí platformy pro procesní a strojní automatizaci a zařízení pro řízení a snímání. Zaměřuje se na zákazníky v segmentech vodního hospodářství (WWW), těžby a hutnictví (MMM), spotřebního zboží (CPG) a strojírenství.
Sídlo společnosti se nachází v Rueil-Malmaison ve Francii. V současnosti zaměstnává více než 155 466 lidí ve více než 100 zemích. Tržby za rok 2024 dosáhly 36 miliard EUR.
Baví tě elektřina a chceš práci, která tě nabije?
Schneider Electric hledá
Servisný technik - Specialista/-ka na nízke napětí a FVE
Přidej se k lídrovi v oblasti energetického managementu a automatizace – čeká tě práce, která má smysl, moderní technologie a skvělý tým!
Co tě u nás čeká?
Žádná nuda! Tvůj den bude plný zajímavých úkolů, jako třeba:
- Zajištění správy, opravy a pravidelné údržby fotovoltaických střídačů
- Pravidelné servis NN částí a preventivní údržby a (opravy závad po haváriích, diagnostika závad) výkonových jističů včetně protokolárního vyhodnocení stavu zařízení
- Pravidelná údržba, diagnostika, monitoring vč. servisních zásahů na částech fotovoltaických zařízeních za účelem zajištění jejich bezproblémového provozu vč. pohotovostní služby.
- Administrace a technická podpora fotovoltaických smluv napříč regionem – komunikace s klienty, řešení technických požadavků a koordinace servisních činností.
- Základní znalost komunikačních protokolů Modbus, Ethernet + další
- Podpora prodeje výkonových prvků Schneider, zabezpečení a realizace podpory projektů, produktová školení
Co bys měl/a mít v batohu dovedností?
- SŠ a VŠ vzdělání v odboru Elektrotechnika
- Zkušenosti jako servisní technik pro oblast nízkého napětí a FVE
- Znalost technologií NN (rozvaděče, jističe, apod.)
- Odborná způsobilost v elektrotechnice podle §250/2021Sb., par. 6 (do 1000 V )
- Komunikativní znalost angličtiny
- ŘP sk. B a ochota pracovat v terénu (servisní výjezdy)
Benefity, které dávají smysl
- Zázemí silné a stabilní mezinárodní společnosti, která je světovým lídrem v oblasti udržitelnosti a inovací.
- Pracovní smlouvu na dobu neurčitou – s námi můžeš plánovat dlouhodobě.
- Široký balíček benefitů, který tě potěší - 25 dní dovolené + sick days, Stravenkový paušál, Multisport karta, Firemní akce a teambuildingy a mnohem víc!
- Služební automobil i k soukromému využití.
- Nástup možný ihned nebo dle dohody – přizpůsobíme se.
- A mnohem více!
Přidej se k nejudržitelnější společnosti na světě a pomáhej měnit svět k lepšímu!
Hledáš práci, která má smysl – pro tebe i pro planetu? U nás ji najdeš.
Staň se součástí Schneider Electric a podílej se na projektech, které mají dopad nejen lokálně, ale i globálně.