If you’ve worn a pair of glasses, we’ve already met.
EssilorLuxottica, plně integrovaný hráč, je světovým lídrem v designu, výrobě a distribuci brýlových čoček, obrouček a slunečních brýlí. Společnost spojuje doplňující se odborné znalosti dvou průkopníků v oboru, jednoho v oblasti pokročilých technologií čoček a druhého v řemeslném zpracování ikonických brýlí, jako jsou Ray-Ban, Oakley, Vogue, Persol, stejně jako licencovaných značek včetně Giorgio Armani, Burberry, Bulgari, Chanel, Coach, Dolce&Gabbana, Prada, Ralph Lauren, Valentino, Versace, aby vytvořili vertikálně integrovaný podnik, který má jedinečnou pozici, aby uspokojil vyvíjející se světové potřeby zraku a globální poptávku rostoucího brýlového průmyslu.
Přidejte se k naší globální komunitě více než 190 000 zaměstnanců po celém světě, kteří přispívají k transformaci odvětví brýlí a péče o zrak.
Your #FutureInSight s EssilorLuxottica
Hledáte stabilní práci v mezinárodní firmě, kde budete denně komunikovat se zákazníky, rozvíjet své dovednosti a být součástí přátelského týmu?
Přesouváme náš zákaznický tým z Bratislavy do regionálního hubu v Praze a hledáme slovensky mluvící Specialisty zákaznického servisu. Pro ty, kteří se rozhodnou přestěhovat ze Slovenska, máme připravený relokační bonus.
Baví vás komunikace, hledání řešení a práce s detaily? Pak hledáme právě vás!
Co budete dělat?
- Telefonicky a e-mailem pomáhat zákazníkům (optiky, distributoři) – od příjmu objednávek až po řešení dotazů a nestandardních situací.
- Zadávat a kontrolovat objednávky v systému, provádět úpravy.
- Vyřizovat administrativu spojenou s výrobou – zábrusy, propočty, reporting.
- Řešit reklamace, vystavovat dobropisy a podílet se na fakturaci i měsíčních uzávěrkách.
- Spolupracovat s kolegy z dalších oddělení i zahraničních závodů (angličtina).
Pracovní doba je standardně 8:00–16:30, jednou týdně 9:00–17:30. Během měsíčních uzávěrek párkrát do roka potřebujeme vaši pomoc déle (max. do 19:00).
Co očekáváme?
- SŠ vzdělání s maturitou (VŠ výhodou).
- Slovenský jazyk na úrovni rodilého mluvčího, angličtina min. B1.
- Komunikativnost, pečlivost a samostatnost.
- Dobrá znalost MS Office (Outlook, Excel).
- Ochota učit se – praxe v zákaznickém servisu je výhodou, ne nutností.
Proč se k nám přidat?
V EssilorLuxottica vás nedefinuje jen pracovní pozice – každý kariérní příběh je jedinečný. Připojte se k nám a kromě stabilní práce získáte i řadu výhod:
- Konkurenční mzdu a bonusový systém založený na výkonu.
- Možnost zapojit se do firemního akciového programu BOOST.
- Příspěvek na penzijní připojištění pro vaši dlouhodobou finanční jistotu.
- Přátelské pracovní prostředí a tým, který vás podpoří.
- Flexibilní způsob práce, který vám pomůže udržet rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.
- Přístup k moderní vzdělávací platformě Leonardo a osobním rozvojovým programům.
- Stravenky a občerstvení na pracovišti.
- Speciální zaměstnanecké slevy na brýlové obruby, čočky, produkty péče o zrak a módní doplňky.
- Cafeteria program s možností čerpat benefity podle vlastního výběru.