21. srpna

PR Manažer/ka - Pivovary CZ Group - Kofola

Společnost Pivovary CZ Group a.s. provozující pivovary v Přerově, Litovli a Hanušovicích, které jsou významnými a tradičními výrobci dlouhodobě úspěšných značek Zubr, Litovel a Holba jak na tuzemském i zahraničním trhu, příjme do svého týmu zaměstnance na pracovní pozici PR Manažer/ka.

Co u nás budeš dělat?

• Vytvářet a realizovat PR strategii přední pivovarnické společnosti, která vaří pivo Holba, Zubr a Litovel
  • Budovat obraz firmy, která je postavená na rodinné filozofii a žije udržitelností
  • Komunikovat s novináři a zástupci sdělovacích prostředků
  • Zajišťovat a koordinovat tok informací na vlastních médiích (web, sociální sítě a interní komunikační kanály - časopis, appka atd.)
  • Koordinovat činnost spolupracujících PR agentur
  • Aktivně budovat firemní identitu a kulturu
  • Připravovat interní i externí tiskoviny
  • Zajišťovat mediální monitoring a reporting
  • Podporovat marketingový tým v oblasti brandové komunikace
  • Pečovat o veřejné vztahy a komunikaci s oborovými svazy, iniciativami a představiteli regionů, kde jsme doma
  • Koordinovat sponzorské aktivity

Jak si Tě představujeme?

• Máš originální pohled na věc, nebojíš se přicházet s novými a neotřelými nápady a rád/a hledáš vlastní řešení
  • V oblasti PR jsi doma, víš co dělat a baví Tě to (zkušenosti s významnou lokální nebo zahraniční značkou se Ti budou hodit)
  • Máš zkušenosti s řízením projektů, krizovou komunikací a strategickým budováním obrazu firmy
  • Výborné komunikační a stylistické dovednosti jsou Ti vlastní, máš cit pro neotřelý copywriting
  • Nadšení a proaktivní přístup máš ve své DNA a umíš je přenést i na spolupracovníky v týmu
  • Ovládáš angličtinu na komunikativní úrovni. Rutinně pracuješ s kancelářskými programy Word, Excel, PowerPoint a vlastníš ŘP skupiny B

Co pro Tebe máme my?

• 5 týdnů dovolené a 1 den volna navíc
  • Příspěvek na stravu
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Společné firemní akce
  • Produkty pivovarů na doma
  • Cafeterie
  • Multisport kartu
  • Služební vozidlo i k soukromý účelům
  • Samozřejmě i nezbytné pracovní pomůcky: notebook, mobilní telefon

Zní to jako nabídka přímo pro vás? Tak neváhejte a zašlete nám, prosím, profesní
životopis a motivační dopis prostřednictvím našeho formuláře. Dej Bůh štěstí!

Mobilní telefon, Auto i pro soukromé účely, Firemní akce, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Kafetérie, Sleva na firemní výrobky/služby

Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou