19. srpna

JUNIOR PROJECT MANAGER - RESPECT, a.s.

Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993. Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.

Hledáme pečlivého a samostatného člověka, který má chuť se učit a posouvat. Nemusíš být hotový projektový manažer - stačí motivace, schopnost vidět souvislosti a chuť věci dotahovat.

Budeš pravá ruka našeho seniorního PM, zapojíš se do řízení klíčových projektů a postupně dostaneš prostor i pro vlastní vedení.

Co tě čeká:

• Administrativa kolem projektů a hlídání, aby se věci opravdu posouvaly dál.
  • Zjišťování statusů, urgování úkolů a zadávání věcí do ticketovacího systému
  • Spolupráce s IT a dalšími divizemi na reportingu a analýzách (PowerBI, příprava podkladů pro board).
  • Účast na úpravách metodiky - business requirements, business analýzy, procesní popisy.
  • Postupné zapojení do digitálních a strategických projektů firmy.
  • Práce napříč týmy.
  • Možnost stát u zásadních rozhodnutí, které ovlivňují budoucí směřování RESPECTu.

Jak si tě představujeme:

• Jsi pečlivý/á a máš motivaci posouvat věci kupředu.
  • Zkušenost v projektovém řízení je fajn, ale není nutná, tzn. background v PM je nice-to-have, ne must-have.
  • Dokážeš logicky myslet, strukturovat informace a umíš si poradit v prostředí, kde se věci rychle mění.
  • Máš blízko k datům, číslem a jejich analýze.
  • Máš přesah spíš do ekonomie a financí, než čistě do IT.
  • Pokud máš zkušenost z korporátu nebo start-upu, obojí se ti u nás bude hodit - jsme mix obojího.

Co nabízíme

• Možnost naučit se projektový management v praxi od zkušených kolegů.
  • Postupný růst až k vlastnímu vedení projektů.
  • Zkušenost s digitální transformací a strategickými projekty firmy.
  • Flexibilní prostředí – kombinace metodik waterfall a agile.
  • Spolupráci v menším, dynamickém týmu, kde je vidět výsledek práce.
  • Stabilitu firmy a zároveň atmosféru blízkou start-upu.
  • Flexibilní pracovní dobu – respektujeme ranní ptáčata i noční sovy.
    Široký balíček benefitů: Multisport karta, stravenkový paušál, možnost home office, sick days, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění a další.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, 13. plat, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Bakalářské
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)