19. srpna

SPECIALISTA VZDĚLÁVÁNÍ - RESPECT, a.s.

Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993. Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.

Hledáme člověka, který už se ve vzdělávání pohybuje, ale pořád má chuť růst a učit se.

Do RESPECTu hledáme pečlivého parťáka nebo parťačku, který se postará o odborné vzdělávání, zkoušky u ČNB a pomůže nám držet krok s regulacemi. Budeš ten, kdo nastavuje kariérní cesty, hlídá kvalitu vzdělávání a když je potřeba – sám/sama si stoupne před kolegy a školí.

Co tě čeká:

• Přihlašovat kolegy na odborná školení a zkoušky u ČNB.
  • Spolupracovat se seniory a odborníky na nastavení a správě systémů odborného vzdělávání.
  • Podporovat kolegy v organizaci interních certifikací a navigovat je v našem LMS systému.
  • Samostatně koordinovat vzdělávací aktivity a rozvojové programy.
  • Organizovat a objednávat školení (od logistiky po vyúčtování).
  • Revidovat a aktualizovat kariérní a vzdělávací cesty zaměstnanců.
  • Vést vybraná interní školení a workshopy.
  • Spolupracovat s manažery i HR na cíleném rozvoji lidí.

Co se u nás naučíš:

• Jak funguje vzdělávání v regulovaném prostředí pojišťovacího makléře.
  • Odborné know-how z oblasti pojišťovnictví – certifikace, akreditace, legislativa.
  • Efektivně koordinovat více aktivit a projektů najednou.

Koho hledáme:

• Máš alespoň 3 roky praxe ve vzdělávání ve finančním sektoru (ideálně v pojišťovnictví nebo bankovnictví).
  • Jsi samostatný, přesný a zvládneš uřídit více věcí najednou.
  • Umíš balancovat mezi administrativou a kreativitou.
  • Nezalekneš se prezentace před skupinou a vedení vlastního tréninku.
  • Máš pozitivní přístup k práci s informačními systémy a technologiemi.

Co nabízíme:

• Možnost ovlivnit, jakým směrem se bude vzdělávání v RESPECTu dále vyvíjet.
  • Prostor pro uplatnění vlastních nápadů v inovativních vzdělávacích projektech.
  • Samostatnost a důvěru při nastavování procesů v oblasti Learning & Development.
  • Flexibilní pracovní dobu – respektujeme ranní ptáčata i noční sovy.
  • Široký balíček benefitů: Multisport karta, stravenkový paušál, možnost home office, sick days, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění a další.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Rozjezd zcela nového projektu, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Mobilní telefon, Individuální rozvržení pracovní doby, Firemní akce, Bonusy/prémie, 13. plat, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Vlastní organizace náplně práce, Sleva na firemní výrobky/služby

Bakalářské
Čeština (Výborná), Angličtina (Mírně pokročilá)