MOL Česká republika patří mezi nejvýznamnější hráče na českém trhu s pohonnými hmotami. Jsme součástí maďarské skupiny MOL Group, která působí ve více než 40 zemích světa a zaměřuje se na těžbu ropy a plynu, rafinaci a distribuci pohonných hmot. V České republice máme více než 300 čerpacích stanic a naším cílem je neustále se rozvíjet a poskytovat zákazníkům kvalitní služby. K tomu potřebujeme tým zkušených a motivovaných lidí, kteří se k nám rádi připojí a pomohou nám růst.
Baví tě čísla a zároveň chceš mít vliv na to, jak věci fungují ve firmě?
Hledáš roli, kde můžeš spojit analytické schopnosti s praktickým dopadem na fungování celé firmy? Baví tě čísla, ale zároveň chceš věci zlepšovat a posouvat dál? Pak čti dál!
Co budeš dělat?
Budeš klíčovým hráčem v obchodní podpoře – čekají tě analýzy, strategie i přímý vliv na vývoj cenové politiky. Zároveň se zapojíš do projektového řízení a zlepšíš chod firmy pomocí LEAN nástrojů.
A co konkrétně?
- Povedeš projekty v rámci oddělení velkoobchodu – od návrhu po realizaci
- Budeš sledovat trh, konkurenci a připravovat doporučení pro obchodní rozhodnutí
- Vytvoříš pravidelné i ad-hoc analýzy a reporty pro vedení
- Zapojíš se do nastavování a revizí cenových strategií
- Budeš řídit nebo podporovat LEAN projekty zaměřené na efektivitu a snižování plýtvání
- Analyzuješ procesy a budeš přicházet s nápady, jak je zlepšit
- Budeš součástí rozvoje kultury neustálého zlepšování napříč organizací
Hledáme právě tebe, pokud:
- Máš VŠ vzdělání (ideálně ekonomického nebo technického směru)
- Už máš min. 3 roky zkušeností v oblasti B2B, analýz nebo procesního zlepšování
- Umíš řídit projekty a nenecháš se rozhodit změnami
- Znalost LEAN nástrojů je velkou výhodou, ale pokud tě téma zajímá, rádi tě zaučíme
- Miluješ data a umíš z nich vyvodit jasné závěry
- Excel ovládáš na pokročilé úrovni (kontingenčky, funkce apod.), SAP výhodou
- Domluvíš se anglicky alespoň na úrovni B1 (pro komunikaci ve Skupině MOL)
Co vám nabízíme?
- Zázemí silné mezinárodní společnosti
- Částečně flexibilní pracovní dobu
- Profesní růst v rámci nadnárodní korporace
- 25 dní dovolené + 3 dny sick day
- Skvělé firemní benefity (kafeterie, palivová karta, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport karta, firemní akce, zdravá snídaně 1x měsíčně).
Zaujala tě kombinace analytiky a LEAN procesů? Dej nám o sobě vědět. Možná hledáme právě tebe.