20. listopadu

Technik preventivní údržby svařovacích nástrojů - náborový příspěvěk 50.000,- - Shape Corp. Czech Republic, s.r.o.

Shape Corp. je americká společnost, světový lídr v oblasti tváření kovů a absorpce nárazových energií, čímž chrání nejen vozidla, ale i cestující a chodce. Má centrálu v Grand Havenu, MI, USA, přímo u Michiganského jezera. Shape Corp. je dodavatel komplexních řešení s vlastním vývojem, testováním a výrobou kovových dílů v Severní Americe, Evropě a Asii. Je uznáván jako průkopník v oblasti pokročilého válcování plechů a využívá těchto znalostí k tvorbě absorbčních energetických systémů v automobilovém průmyslu. Shape Corp. je vyhlášený péčí o své zaměstnance, ať už v oblasti osobního zdraví s vlastním wellness konceptem, netradičními akcemi pro zaměstnance, nebo svým závazkem ke komunitě v podobě charitativních akcí. Že to Shape Corp. s péčí o své zaměstnance myslí vážně, dokazují 4 vítězství v prestižní soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku.

🔧 TECHNIK PREVENTIVNÍ ÚDRŽBY SVAŘOVACÍCH NÁSTROJŮ

Do našeho výrobního týmu v moderním závodě v Nýřanech hledáme kolegu/kolegyni, který/á si rozumí s technikou a má chuť udržovat naše svařovací nástroje v perfektní kondici. Pokud máš technické myšlení, šikovné ruce a chuť pracovat v partě fajn lidí, čti dál – možná hledáme právě tebe!

Co tě čeká?

✔️ Pravidelná preventivní údržba svařovacích nástrojů a přípravků
✔️ Kontrola a diagnostika technického stavu zařízení
✔️ Výměna opotřebených a poškozených dílů
✔️ Opravy pneumatických komponentů a výměna poškozených senzorů
✔️ Spolupráce s výrobou při řešení technických problémů
✔️ Vedení záznamů o provedené údržbě

Co od tebe potřebujeme?

🔹 Technické myšlení a chuť učit se novým věcem
🔹 Praxe v údržbě strojů nebo nástrojů výhodou
🔹 Orientace v technické dokumentaci
🔹 Manuální zručnost a pečlivost
🔹 Zodpovědný přístup k práci
🔹 Ochotu pracovat ve 3 směnném provozu

Co nabízíme?

✔️ Náborový příspěvek 50 000 Kč
✔️ Smlouvu na dobu neurčitou od začátku pracovního poměru
✔️ 5 týdnů dovolené
✔️ Čtvrtletní týmové bonusy + výrobní bonus
✔️ Firemní kantýnu s dotovaným stravováním
✔️ Benefit kartu Edenred
✔️ Vlastní firemní fitko zdarma přímo v budově
✔️ Přátelské, otevřené a neformální prostředí
✔️ Možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání

👉 Na zaměstnance myslíme a staráme se o ně.
Pořádáme firemní akce, grilujeme, sportujeme, cvičíme jógu, chodíme na kruháče i plavat. A hlavně – tvoříme tým, kde se lidé cítí dobře.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Občerstvení na pracovišti

Místo pracoviště:
Havířská 1388, Nýřany