8. srpna

SPECIAL PROCESSES LEAD & AUDIT MANAGER - Safran Cabin CZ s.r.o.

SAFRAN je úspěšnou mezinárodní společností, která působí v leteckém, obranném a kosmickém průmyslu. Patříme ke světové špičce v oblasti leteckých zařízení a systémů pro letadla. V našem závodě v Plzni na Borských polích a v Rokycanech vyrábíme kuchyňské moduly, šatní skříně, toaletní jednotky a odpočinkové místnosti pro letadla AIRBUS. Stále rosteme a hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici:

SPECIAL PROCESSES LEAD & AUDIT MANAGER

Je klíčovým vedoucím článkem při přípravě interních i externích auditů v rámci speciálních procesů společnosti (zejména lepení, svařování). Tvoří část expertního týmu řízení jakosti speciálních procesů, včetně vyhodnocování rizik a nastavování nápravných opatření.

Hlavní zodpovědnosti:

• Řízení systému auditů speciálních procesů a příprava na interní i externí audity

• Zodpovědnost za dokumentaci oddělení industrializace

• Aktivní účast na nastavování speciálních procesů v rámci skupiny Safran Cabin

• Vedení a dohled nad dokumentací PPAP a APQP

• Vedení projektů zaměřených na optimalizaci a nastavování procesů

• Podpora Industrializace 4.0

• Implementace systému NADCAP

Co od Vás očekáváme:

• Vysokoškolské vzdělání technického směru
  • Zkušenost s vedením projektů a s prací na podobné pozici (kvalita, výroba, technologie).
  • Komunikativní znalost anglického a českého jazyka podmínkou
  • Analytické a inovativní myšlení, samostatnost a organizační schopnosti.
  • Schopnost komunikace a kooperace v týmu.
  • Znalost statistických metod řízení kvality (Cpk, SCP, regulační diagram,...)
  • Znalost Six Sigma, DFA, DFM nebo DTC výhodou.
  • Ochota vzdělávat se a flexibilita.

Naše zaměstnanecké benefity:

• 25 dní dovolené
  • Příspěvek na dojíždění pro každého zaměstnance
  • Závodní stravování/příspěvek na stravování
  • Profesní i osobnostní vzdělávání
  • Pololetní a roční bonusy/prémie
  • Bonus za odsloužená léta
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Rehabilitační, vitamínový a očkovací program
  • Bonusový systém CAFETERIA BENEFIT PLUS
  • Možnost využívat MULTISPORT kartu
  • Moderní pracovní prostředí
  • Možnost získávat nové zkušenosti v atraktivním prostředí leteckého průmyslu
  • Možnost realizovat své nápady při projektové práci, ale i při strategickém rozvoji firmy

Závodní stravování, Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Příspěvek na dopravu, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie

Vysokoškolské / univerzitní
Čeština (Středně pokročilá), Angličtina (Pokročilá)