Komunitní centrum Petrklíč, z. s. je nezisková organizace s více než desetiletou historií. Působíme v několika krajích ČR a zaměřujeme se na podporu seniorů, osob se zdravotním znevýhodněním i pečujících osob. Poskytujeme terénní osobní asistenci, odborné poradenství, půjčujeme kompenzační pomůcky a nabízíme vzdělávací i integrační programy.
Naše kancelář ve Strašnicích slouží jako zázemí pro terénní službu osobní asistence, kterou poskytujeme napříč Prahou a Středočeským krajem. Provozujeme službu, která umožňuje lidem zůstat doma i v náročných životních situacích – s důstojností, podporou a odborným vedením.
Do našeho týmu hledáme sociálního pracovníka/pracovnici, který/á se bude věnovat poradenství, vzdělávání pečujících a provozu půjčovny kompenzačních pomůcek. Hledáme kolegu/kolegyni, který/á umí naslouchat, orientuje se v systému podpory a dokáže klienty provést náročnou životní etapou.
Co bude Vaší náplní práce?
Co od vás očekáváme?
Co nabízíme?
Zaměstnanecké benefity navíc:
📩 Máte zájem stát se součástí našeho týmu?
Zašlete nám svůj životopis a několik vět o sobě – co vás na této práci zaujalo a proč byste se k nám chtěl/a přidat.
Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Individuální rozvržení pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Možnost občasné práce z domova, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na vzdělání, Notebook