Zajímá tě oblast náboru, obchodu nebo práce s lidmi a hledáš smysluplnou pracovní příležitost, kde budeš moct opravdu profesně růst, rozvíjet se v praxi a přitom získat know-how, které ti otevře dveře do budoucna?
Do našeho týmu v Praze Karlín právě hledáme posilu, která s námi bude rozvíjet síť kontaktů, hledat kandidáty a budovat vztahy s klienty.
Co ti nabízíme:
✅ Denní vedení a mentoring od zkušeného headhuntera s praxí na špičkové úrovni
✅ Praxi v náboru, obchodu i vyjednávání – učíš se přímo „za pochodu“
✅ Možnost začít jako brigádník (např. při škole)
✅ Možnost kariérního růstu, samostatných projektů
✅ Motivující finanční ohodnocení s bonusy
✅ Možnost částečného home-office
✅ Malý, přátelský tým a individuální přístup bez korporátního tlaku
Co bude tvojí náplní práce:
Hledáme právě tebe, pokud:
✅ Hledáš smysluplnou práci, která ti otevře dveře do HR či obchodu
✅ Jsi komunikativní, máš rád/a práci s lidmi a učíš se rychle
✅ Zvládneš být samostatný/á, ale zároveň si necháš poradit a víš, že zpětná vazba tě posouvá
✅ Máš čas alespoň 24 hodin týdně
✅ Umíš základy práce na PC a domluvíš se anglicky alespoň na základní úrovni
📌 Nabízíme pouze jedno volné místo, abychom mohli garantovat individuální přístup a kvalitní zaškolení, takže v případě zájmu zareaguj na inzerát co nejdříve. Pokud tě to zaujalo, pošli nám:
Vzhledem k velkému počtu kandidátů je motivační dopis důležitou součástí výběrového řízení.
Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Možnost občasné práce z domova, Občerstvení na pracovišti, Kafetérie, Manažerský motivační program, Možnost si napracovat hodiny, Individuální rozvržení pracovní doby, Provize z prodeje, Firemní akce, Bonusy/prémie, Vyhrazený čas na inovace, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Profesní/osobní kouč, Vlastní organizace náplně práce