1. září

Specialista péče o čepované pivo - Pivovary CZ Group - Kofola

Miluješ pivo, víš, jak má vypadat správně umyté pivní sklo, jak jej správně načepovat a chceš své zkušenosti předávat dál? Hledáme srdcaře, který se nebojí vyhrnout rukávy, vzít půllitr do ruky a jít příkladem. Tvým úkolem bude školit výčepní v hospodách, na eventech i naše vlastní zaměstnance, a zároveň rozvíjet celou oblast péče o čepované pivo.

Co budeš dělat?

• Školit výčepní v hospodách a restauracích – jak správně čepovat, starat se o výčepní zařízení a pivo.
  • Vést školení na firemních eventech a interních akcích.
  • Rozvíjet oblast péče o pivo – přinášet nové nápady, zlepšovat standardy, pomáhat vytvářet školící materiály.
  • Být tváří a ambasadorem kvality našeho čepovaného piva.

Co od tebe čekáme?

• Znalost prostředí gastronomie – ideálně praxe za výčepem nebo v oboru.
  • Řidičský průkaz sk. B – budeš často na cestách, návštěvy provozoven jsou klíčové.
  • Prezentační a komunikační dovednosti – budeš školit různé lidi, od číšníků po manažery.
  • Vztah k pivu – nečekáme pivního sommeliera, ale člověka, který rozumí řemeslu a ví, proč záleží na každém detailu.
  • Nápady a iniciativa – hledáme někoho, kdo nechce jen udržovat, ale rozvíjet.

A co pro tebe máme?

• Práci, která má smysl a přímý dopad na kvalitu piva v českých hospodách.
  • Velkou míru samostatnosti a možnost budovat něco, co má opravdový vliv.
  • Zázemí stabilní společnosti s přátelským týmem.
  • Auto i pro soukromé účely, školení, vybavení, podporu v rozvoji
  • 5 týdnů dovolené a 1 den volna navíc
  • Příspěvek na stravu 150 Kč/den
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Produkty pivovarů na doma
  • Cafeterie

Zní to jako nabídka přímo pro vás? Tak neváhejte a zašlete nám, prosím, profesní životopis a motivační dopis prostřednictvím našeho formuláře. Dej Bůh štěstí!

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Občerstvení na pracovišti, Sleva na firemní výrobky/služby

Místo pracoviště:
Olomoucký krajZlínský kraj
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou