3. září

Pracovník v sociálních službách - Pečovatelka - Charita Olomouc

27 000 – 35 000 Kč/měsíc
Proměňte svou touhu pomáhat v konkrétní činy! Nejde o prázdná gesta – jde o snídani na stole, čisté zuby a klidný večer. Den často začíná hygienou, ať už na lůžku, nebo v koupelně, přípravou snídaně a pokračuje bezpečným přesunem z postele do křesla, kde už čeká teplý čaj a křížovky. V poledne ohřejete polévku, připomenete léky, spustíte pračku. Odpolední směna vyrazí s mobilní vanou, odskočí nakoupit a pověsí ručníky, večer pomůže do postele. Každý takový úkon je pro naše seniory jistota, že zvládnou další den doma – a pro vás hmatatelný pocit smyslu.

Co vás čeká

• pracujeme v ranních i odpoledních směnách od pondělí do pátku a každý z nás slouží dvě soboty či neděle za měsíc – termíny víkendových směn si domlouváme společně
  • praktická pomoc se vším, co už klient sám nezvládne: hygiena, vaření, drobný úklid i společnost
  • samostatnost v terénu, současně silné zázemí týmu, který drží při sobě

Hodíte se k nám

• máte-li řidičák B a chuť sednout do služebního auta
  • jednáte s úsměvem a trpělivostí, i když jde do tuhého
  • zvládnete mobilní aplikaci stejně lehce jako podání ruky
  • souzníte s křesťanskými hodnotami a s lidskou úctou, která je přirozená, ale nikdy samozřejmá
  • máte-li hotový Kurz pracovníka v sociálních službách, nebo si jej do 1,5 roku doplníte

Co vám můžeme nabídnout

• práci, která má viditelný smysl a dopad
  • 5 týdnů dovolené, 2 sick days.
  • čtvrtletní odměny a příplatky za víkendy a svátky.
  • služební telefon, tablet,
  • metodickou i duchovní podporu (supervize)
  • pracovní poměr 40 h/týden (preferujete-li kratší úvazek, domluvíme se)
  • nabídka pravidelného vzdělávání

Mobilní telefon, Možnost si napracovat hodiny, Vzdělávací kurzy, školení, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Zdravotní volno/sickdays, Občerstvení na pracovišti, Firemní školka

Plat:
27 000 – 35 000 Kč/měsíc
Práce na plný úvazek, Práce na zkrácený úvazek
Na dobu určitou
Odborné vyučení bez maturity