12. srpna

IT Business Analytik - Seyfor, a. s.

Náš tým pracuje převážně na projektech pro státní správu, samosprávu a další veřejné instituce. Vyvíjíme softwarové platformy zcela na míru potřebám zákazníků, kdy naše moderní elektronická řešení šetří čas a urychlují procesy ve státních institucích, celních správách či zemědělství. V našem portfoliu tak můžeš najít např. eRecept, státní veterinární správu, komoru daňových poradců, nebo celnické systémy pro několik zemí v EU.

A právě pro nový celní systém hledáme nového kolegu/kolegyni, který chce být u jeho zrodu. Půjde o vývoj od A do Z, který budeš mít na starosti už od samotného nastavení spolupráce, až po jeho úspěšné předání.

Staň se součástí týmu, který od A po Z postaví zcela nový IS pro celní správu v Makedonii. Buď součástí jedinečného projektu, ke kterému se jinde nedostaneš. S námi budeš dělat práci, která má smysl.

O jaký jde projekt?

Přidáš se k týmu, který bude zcela na zelené louce vyvíjet IS pro celní správu v Makedonii. Jednání o tomto projektu právě teď probíhají, ale plánovaný začátek je zhruba na září tohoto roku - zapojíš se tak do projektu od úplného začátku.
K sobě budeš mít zkušené kolegy, kteří mají obdobnou zkušenost z jiných zemí, přesto půjde o extrémně zajímavý a zcela unikátní projekt.

Naším zákazníkem je Makedonie, přesah tvé je práce je tak mezinárodní. Musíme dodržovat nejen legislativu Makedonie, ale být také jednotní na úrovni celé EU. Proto můžeme s jistotou říct, že tvá práce má nejen smysl, ale také ovlivní opravdu velké množství lidí.

Po úspěšném nasazení u nás práce nekončí. Můžeš se například věnovat českému státu - státní veterinární správa, ústav pro kontrolu léčiv, aj.
Zajímavých projektů pro státní správu máme spoustu. Dle tvých zkušeností i preferencí se domluvíme, které projekty pro tebe budou ty pravé.

Co budeš mít na starost?

• Jednání se zákazníkem od úplného začátku vývoje systému, až po odevzdání dokončeného systému do provozu
  • Analýzu požadavků a potřeb rozvoje IS vzhledem k požadavkům zákazníka a případným změnám v legislativě
  • Modelování funkcí IS, spolupráce při změně firemních procesů v organizaci zákazníka
  • Využití nástrojů typu CASE pro podporu analytických prací
  • Tvorbu analytických dokumentů - funkční specifikace pro zákazníka a zadání vývojovému týmu, podklady pro testy
  • Podporu vývoje – dohled nad vyvíjenými funkčnostmi, testy, školením
  • Prezentace, konzultační a poradenská činnost - spolu s PM budeš hlavním kontaktem pro našeho zákazníka, budeš s ním hledat řešení a školit ho
  • Ochota cestovat do zahraničí - jde o mezinárodní projekt a je nutné po celou dobu projektu jezdit přímo k zákazníkovi

Co potřebuješ k práci na této pozici?

• Praxi min. 2 roky v oblasti analýzy a vývoje rozsáhlého IS od A do Z
  • Schopnost tvořit a analyzovat UML diagramy
  • Zkušenosti s SQL (tvorba dotazů)
  • Komunikativní znalost anglického jazyka - alespoň na úrovni B2
  • Analytické a logické myšlení
  • Dobré komunikační dovednosti a vyjednávací schopnosti (schopnost poslouchat, chápat, třídit a strukturovaně zaznamenávat)
  • Samostatnost, ale i schopnost týmové spolupráce
  • Pečlivost, trpělivost, orientace na výsledek, časovou flexibilitu
  • Řidičský průkaz sk. B

Výhodou je:

• Praxe na mezinárodních projektech
  • Zkušenost s CASE nástroji pro systémovou analýzu a návrh, nejlépe Enterprise Architect
  • Zkušenosti s aplikací legislativy do analýzy a návrhu IS
  • Znalost XML/XSD a schopnost je analyzovat
  • Znalost práce s nástroji TFS, JIRA

Nabízíme:

• Zázemí IT firmy se silným postavením na evropském trhu
  • Zajímavé projekty, ke kterým se jinde nedostaneš
  • Práci na dlouhodobých projektech a příležitosti kariérního růstu
  • Jedinečný projekt a jedinečné know-how
  • Pružnou pracovní dobu, home office
  • Adekvátní fixní odměnu i bonusovou složku
  • Balíček zaměstnaneckých benefitů: neomezená dovolená, 3 dny sick days, stravenkový paušál, karta MultiSport, firemní a týmové akce (například hory, gril párty, sportovní nebo poznávací akce) - Kompletní přehled benefitů najdeš na https://career.seyfor.com/cs-cz/benefity

Pracovní místo tě čeká v pohodlných a moderních kancelářích na Rustonce, Sokolovská 695/115b, Praha 8 Karlín.

Více informací o pozici najdeš na https://career.seyfor.com/cs-cz/it-business-analytik-makedonie

Vzdělávací kurzy, školení, Rozjezd zcela nového projektu, Stravenky/příspěvek na stravování, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Možnost delšího neplaceného volna, Zahraniční pracovní cesty, Mobilní telefon, Dovolená více než 5 týdnů, Firemní akce, Bonusy/prémie, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Notebook, Možnost studijního volna, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Na dobu neurčitou
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná), Angličtina (Středně pokročilá)