4. září

Provozní elektrikář - Družstevní závody Dražice - strojírna s r.o.

46 000 – 62 000 Kč/měsíc
Jsme stabilní a expandující výrobní podnik s více než šedesátiletou tradicí výroby ohřívačů vody a vedoucím postavením na tuzemském trhu. Patříme do švédské skupiny NIBE Industrier AB a jsme výhradním distributorem tepelných čerpadel této značky na českém a slovenském trhu. Do našeho portfolia patří také komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Naše kanceláře a výrobní prostory najdete nedaleko Benátek nad Jizerou v Dražicích a Luštěnicích. Přidejte se k jedničce na trhu!

Jste vyučen v oboru elektro? Nudí Vás jednotvárná práce? Hledáte nové výzvy? V tom případě čtěte dál.

Přijmeme do HLAVNÍHO PRACOVNÍHO POMĚRU nové zaměstnance na pozici PROVOZNÍ ELEKTRIKÁŘ do oddělení STROJNÍ ÚDRŽBY.

Požadujeme:

• úplné střední vzdělání v oboru elektro - způsobilost v elektrotechnice dle nařízení 194/2022 Sb. (býv. vyhl. 50/1978 Sb.)
  • nemáte praxi? - nevadí, zaučíme vás a podpoříme vás v získání vyšší kvalifikace
  • flexibilitu, zodpovědnost, samostatnost
  • řidičský průkaz sk. B

Nabízíme:

• perspektivní práci ve stabilní společnosti, kde vaší zodpovědností bude údržba zařízení pro naši výrobu
  • dynamickou a různorodou práci v třísměnném provozu
  • zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, závodní stravování/stravenky, 13. mzdu apod.)
  • občerstvení na pracovišti

Závodní stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Ubytování/příspěvek na ubytování, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, 13. plat, Bonusy/prémie, Pracovní oblečení, Občerstvení na pracovišti

Plat:
46 000 – 62 000 Kč/měsíc