Tepelné zpracování zahrnuje celou řadu technik a zvláštních procesů, které zlepšují vlastnosti kovových dílů, zvyšují jejich životnost a stávají se tak neoddělitelnou součástí jejich výroby.
Společnost Bodycote má v tomto směru jedinečné postavení díky globální síti našich provozů. Díky zkušenostem a znalostem našich zaměstnanců dokáže nabídnout vysoce kvalitní, spolehlivé a cenově dostupné služby libovolně velkému výrobci z jakéhokoli oboru.
Jsme světová jednička v oblasti tepelného zpracování zaměřená na poskytování služeb tepelného zpracování pro konkrétní potřeby zákazníků, počínaje lokálními výrobci dílů pro automobilový průmysl a strojírenství až po globální síť dodavatelů z oblasti leteckého průmyslu, obrany a energetiky.
Pro naši společnost Bodycote HT aktuálně hledáme vhodného kandidáta.
Chcete pracovat v dynamickém mezinárodním prostředí s jedním z předních poskytovatelů tepelného zpracování kovů na světě? Pro náš provoz Bodycote HT v Liberci hledáme zkušeného kolegu či kolegyni na pozici Manažer / Manažerka jakosti provozu.
Co u nás budete dělat?
- Řízení a dohled nad podřízenými pracovníky dle organizačního schématu
- Zodpovědnost za integrovaný systém jakosti – jeho tvorbu, údržbu a kontrolu dodržování na všech pracovištích provozu
- Zajištění plnění politiky a cílů jakosti a programů zlepšování
- Stanovování úkolů v rámci systému jakosti a kontrola jejich plnění a účinnosti
- Řízení metrologie v provozu, včetně nákupů a souvisejících služeb
- Metodická výuka a zaškolování pracovníků pro integrovaný systém jakosti, včetně interních auditů
- Spolupráce na vývoji integrovaného systému řízení jakosti s regionálním manažerem kvality a konzultačními společnostmi
- Podíl na vypracování politiky a cílů jakosti
- Evidence reklamací, rozhodování o jejich oprávněnosti a navrhování nápravných opatření
- Zpracování podkladů pro reporty pro regionálního manažera kvality (PPC-25) a statistických dat z výroby a kontroly
- Motivace zaměstnanců k dodržování systému jakosti a neustálému zlepšování
- Kontrola plnění cílů systému jakosti a programů EMS ve spolupráci s PPC-25
- Příprava podkladů pro zprávu o výkonnosti IMS a návrhů na zlepšení
- Oprávnění přerušit výrobní proces nebo pozastavit expedici výrobků v případě zjištěné neshody nebo pochybností o jakosti
Co vám nabízíme?
- Finanční ohodnocení v rozmezí 55 000–70 000 Kč podle zkušeností a dovedností
- Měsíční bonusy dle hospodářského výsledku firmy a osobního nasazení
- Dovolená až 25 dnů (20 dnů při nástupu)
- Příspěvek zaměstnavatele 55% na stravné ve formě stravenek - 100 Kč za směnu
- Cafeterie v bodové hodnotě 700 Kč měsíčně plus další body k narozeninám a k významným životním událostem
- Příspěvek na dopravu 3600 Kč ročně
- Odměna za doporučení kolegy až 25 000 Kč
- Příspěvek na dětskou rekreaci na každé dítě 2 000 Kč na rok
- Příspěvek na penzijní pojištění po jednom roce u zaměstnavatele
- Příspěvek na pojištění odpovědnosti zaměstnance
- Volno na léčebné účely (1 sick day)
- MultiSport karta s příspěvkem zaměstnavatele
- Nadstandardní lékařská péče
- Menší kolektiv rodinného typu (40 zaměstnanců), v zdraví neškodlivém prostředí
Co od vás očekáváme?
- Vzdělání: VŠ nebo SŠ technického směru
- Praxe: Optimálně 2 roky v oboru tepelného zpracování kovů nebo na pozici kvality inženýra, ale vhodné i pro absolventy
- Dovednosti: dovednosti v motivaci, komunikaci a řízení kolektivu, pečlivost, spolehlivost
- Jazyky: Anglický jazyk (komunikativní znalost)
- Práce se softwarem: Znalost Microsoft Outlook, Navision JOB, Excel (pokročilá znalost), Word, Access, Windows
- Řidičský průkaz: sk. B
- Znalosti a školení výhodou:
- ISO 9001 a ISO 14001 – interní auditor
- 8D zpráva, APQP – pokročilé plánování kvality
- Základy statistiky
- Auditor procesu tepelného zpracování (CQI-9, jednotná metodika)
- Měření tvrdosti
- Metrologie (deníky zařízení, způsobilost pece, odpovědnosti)