19. srpna

MANAŽER*KA STRATEGICKÝCH VZTAHŮ - Učitel naživo, zařízení pro DVPP, z. ú.

O budoucnosti naší země se rozhoduje ve školách. Přidejte se k ambicióznímu týmu, který usiluje o systémovou změnu ve vzdělávání. Už teď má díky naší práci více jak 93 000 dětí lepšího učitele nebo ředitele. Naše strategie stojí na 3 pilířích. Pracujeme s komunitami učitelů a ředitelů. Vyvíjíme a realizujeme pro ně vzdělávací a rozvojové programy. Prosazujeme legislativní změny v oblasti školství. Naším know-how se snažíme obohatit a proměnit veřejný vzdělávací systém, abychom naplnili naši vizi: Všechny děti se učí naplno, s radostí a rovnými šancemi a ze školy odcházejí připravené na výzvy a příležitosti 21. století.

CO VÁS ČEKÁ

• Povedete 4 členný tým, se kterým budete nastavovat směr, držet strategii a realizovat kampaně, které mají reálný dopad
  • Převezmete zodpovědnost za fundraising a marketing: od vztahů s dárci přes akviziční kampaně až po budování značky
  • Budete rozvíjet vztahy s individuálními dárci, firmami a nadacemi a aktivně hledat nové příležitosti
  • Stanete se partnerem pro klíčové hráče ve vzdělávání i byznysu
  • Budete úzce spolupracovat s vedením organizace a experty napříč týmy Učitele naživo

👉 Jsme organizace se stabilní dárcovskou základnou a rozpočtem 50 milionů korun – máte na čem stavět a získáte dostatek prostoru posouvat věci dál.

KOHO HLEDÁME

• Zkušeného manažera, fundraisera nebo obchodníka, který umí budovat a prohlubovat dlouhodobé vztahy.
  • Lídra, který dokáže vést a rozvíjet tým. Zkušenosti s vedením lidí jsou pro nás důležité.
  • Vítáme i zájemce z komerční sféry – pokud máte praxi v salesu, business developmentu nebo account managementu, u nás ji skvěle využijete.
  • Výhodou je orientace v oblasti filantropie a fundraisingu.
  • Hledáme někoho s energií, vlastní iniciativou a chutí posouvat věci vpřed.
  • Pokud vás zajímá vzdělávání a chcete, aby dávalo dětem smysl – jste náš člověk.

CO NABÍZÍME

• Smysluplnou práci, která má reálný společenský dopad.
  • Prostor pro realizaci vlastních nápadů a obchodních zkušeností.
  • Možnost učit se a profesně růst v týmu top expertů a odborníků na vzdělávání.
  • Přátelský a otevřený tým inspirativních lidí.
  • Benefity: stravenky hrazené zaměstnavatelem, benefitní karta, 5 týdnů dovolené, 5 dní zdravotního volna, možnost občasné práce z domova, podpora vzdělávání a rozvoje
  • Hlavní pracovní poměr na plný úvazek (smlouva na dobu určitou s výhledem prodloužení)
  • Nástup je možný dle dohody

✨ Pokud hledáte příležitost, kde využijete své obchodní zkušenosti a zároveň budete mít jistotu, že vaše práce má hlubší smysl, ozvěte se nám. Rádi se s vámi potkáme!

Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Příspěvek na vzdělání, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost studijního volna

Na dobu určitou
Bakalářské