20. srpna

Operátor/ka výroby (12ky: krátký/dlouhý) | Doprava ZDARMA + Roční bonus - Mergon Czech s.r.o.

Chceš práci s dostatkem souvislého volna a jasným mzdovým růstem?

Do našeho moderního závodu Mergon v Modřicích hledáme spolehlivé kolegy a kolegyně na pozici Operátor / Operátorka výroby.

Nabízíme ti férové prostředí, kde se díky postupným mzdovým kategoriím můžeš vypracovat až na nadstandardně ohodnocené pozice!

Co u nás budeš dělat?

• Odebírat a kontrolovat plastové díly z výrobní linky.
  • Začišťovat přebytečný plast a provádět finální úpravy výrobků.
  • Hlídat kvalitu hotových kusů.

Pracovní doba: 12h směny (krátký / dlouhý týden): Střídání denních a nočních směn – víc dní volna v kuse pro tvůj odpočinek a koníčky!

Co od tebe potřebujeme?

• Manuální zručnost a základní fyzickou zdatnost.
  • Spolehlivost a ochotu pracovat na směny.
  • Předchozí praxe z výroby je výhodou, ale všechno tě od základu naučíme.

Co za to získáš?

• Možnost kariérního i mzdového růstu: Vypracuj se postupně až do nejvyšší mzdové kategorie.
  • Atraktivní příplatky: Vysoké příplatky za směny (čistá mzda díky nim výrazně roste).
  • 13. mzda a každoroční navýšení mzdy.
  • Doprava ZDARMA: Svozová doprava přímo do CTParku Modřice.
  • Až 6 dnů volna navíc.
  • Pestré benefity: Stravenkový paušál, dotovaná jídelna, Kafetérie, MultiSport karta a příspěvek na penzijní připojištění.
  • Pracovní smlouvu na HPP, zaškolení přímo na pracovišti a přátelský kolektiv.

Místo výkonu práce: Brno – Modřice (CTPark).

Nástup: Ihned nebo dle dohody.

💥 Chceš práci, kde se nechodí do práce každý den? Ozvi se ještě dnes!

📩 Pošli nám svůj životopis nebo rovnou zavolej na +420 778 735 968.

🌐 Více o nás najdeš na www.mergon.com nebo na našem Facebooku Mergon Czech.

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Pracovní oblečení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Kafetérie, Možnost delšího neplaceného volna, Možnost si napracovat hodiny, Firemní akce, 13. plat, Bonusy/prémie, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Místo pracoviště:
Evropská 865, Modřice