12. srpna

PRACOVNÍCI DO TÝMU PODPORA POBOČEK - TRINITY BANK a.s.

40 000 – 60 000 Kč/měsíc
Pojďte s námi psát příběh banky s úspěšnou historií a perspektivní budoucností! Jsme rostoucí česká banka, jejíž úspěch již 29 let stojí na respektu k hodnotám (proaktivita, důvěra, integrita, expertíza a výjimečnost), vztahu s klientem i se zaměstnanci. Jsme specialisté na osobní a privátní bankovnictví a věnujeme se především vkladovým produktům a investicím, které zajistí klientům mimořádné zhodnocení úspor.

Právě teď posilujeme tým Podpory poboček, jejichž hlavní náplní je podpora našich bankéřů, nastavování pracovních procesů a předpisů. Stanete se součástí týmu výjimečných lidí, které práce baví, neboť naším posláním je chránit úspěch klientů. Budete součástí týmu, který podporuje práci bankéřů na cestě k výjimečným výsledkům.

V ČEM JSME VÝJIMEČNÍ?

Vážíme si Vaší práce a umíme ji ocenit, proto nabízíme opravdu výjimečné odměňování každý měsíc:

• Očekáváná mzda: 40 000 – 60 000 Kč
  • po zaučení a zvládnutí stanovených úkolů přidělíme variabilní složku 5 000 – 20 000 Kč měsíčně (zpravidla po 3 měsících) dle pracovní pozice
  • Výsledky umíme ocenit nejen finančně. Naší dlouhodobou motivací je možnost zavedení 4 - denního pracovního týdne.
  • Budujeme skutečně̌ pevné a dlouhodobé vztahy se svěřenými klienty založené na důvěře.
  • Jsme součástí silné finanční skupiny, což přináší zajímavé možnosti kariérního a odborného růstu.
  • Podpoříme Vás v expertním rozvoji v bankovních produktech.
  • Nejsme korporát, jsme česká banka založená na hodnotách a s inspirujícím majitelem.

CO VÁS U NÁS ČEKÁ:

• Nastavení pracovních postupů
  • Tvorba předpisů
  • Součinnost při tvorbě klientských dokumentů
  • Součinnost při řešení individuálních požadavků

CO OČEKÁVÁME:

• SŠ/VŠ vzdělání
  • Uživatelská znalost práce na PC – OS Windows a MS office účty
  • Proaktivitu a systematičnost
  • Analytické myšlení
  • Nastavení a práci s prioritami
  • Proklientskou orientaci
  • Spolehlivost a samostatnost
  • Týmového hráče

NABÍZÍME VŽDY NĚCO NAVÍC

• 5 týdnů dovolené
  • 2 dny zdravotního volna (sick days)
  • Mobilní telefon, notebook
  • Jazykové kurzy přímo na pracovišti
  • Příspěvek na penzijní připojištění
  • Příspěvek na stravování formou stravenkového paušálu
  • Multisport karta pro Vás i Vaše blízké
  • Nezapomenutelné teambuildingy, soutěže a jiné firemní a vzdělávací akce (v minulosti jsme společně navštívili např. Izrael, Omán, Dubaj a Karibik)

Zaujala vás tato příležitost?

Zašlete nám životopis s fotografií a připište k tomu pár vět o sobě.

Těšíme se na Vás!

Mobilní telefon, Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Firemní akce, Dovolená 5 týdnů, Bonusy/prémie, Zdravotní volno/sickdays, Notebook, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na penzijní/životní připojištění

Plat:
40 000 – 60 000 Kč/měsíc
Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou
Čeština (Výborná)