8. července

Specialista reklamací a interního auditu v energetice⭐️ - Revido s.r.o.

38 000 – 42 000 Kč/měsíc
Revidujeme klientům výdaje za energie a pomáháme jim tak šetřit čas, peníze i starosti. Stojíme na jejich straně a děláme pro ně vždy krok navíc. Ve společnosti pomáháme domácnostem, živnostníkům, firmám i organizacím z veřejného a neziskového sektoru lépe se orientovat v energiích a dělat informovaná rozhodnutí. Každý měsíc si naši službu vybírá více než 3 000 nových klientů a jen v loňském roce jsme jim pomohli ušetřit přes 425 milionů korun. Pracujeme s vlastními technologiemi, např. podrobnou energetickou kalkulačkou s AI vyčítáním faktur. Podílíme se i na významných projektech v oboru – naše dceřiná společnost například zajišťuje oficiální srovnávač Energetického regulačního úřadu. Naše poradenství je dostupné také klientům České spořitelny přímo v internetovém bankovnictví George. Můžete být součástí firmy, která má reálný dopad, rychle roste a přináší srozumitelná řešení v oblasti, která je důležitá pro miliony lidí.V Revidu vítáme každého, kdo má chuť posouvat věci kupředu a nespokojí se s průměrem.

Hledáme posilu na na naše oddělení klientské spokojenosti! ⭐️

Do našeho týmu hledáme specialistu reklamací a interního auditu s prokazatelnými zkušenostmi z energetiky. Co vše pozice obnáší?👇🏼

📌 Co u nás budeš dělat?

• příjem, evidence a zpracování reklamací a vratek v interním systému
  • posouzení oprávněnosti reklamace dle zavedených standardů
  • e-mailová a telefonická komunikace se zákazníky, případně dodavateli
  • interní audit komunikace s klienty
  • spolupráce s dalšími odděleními

❓ Koho hledáme?

• komunikativní pozitivní osobnost s proaktivním přístupem k práci
  • osobu s výborným verbálním projevem
  • samostatného a důsledného kolegu, který zvládá stresové situace
  • flexibilní osobu s pečlivým, zodpovědným a proklientským přístupem
  • kolegu či kolegyni se schopností analyzovat problém a navrhnout další řešení
  • zkušenost s prací na počítači je nutností a zkušenost v energetice podmínkou

🚀 Co nabízíme?

• práce na HPP nebo IČO
  • možnost práce z domova
  • příjemné, neformální a moderní pracovní prostředí
  • přátelský a podpůrný tým kolegů
  • stravenky, MultiSport, zvýhodněné telefonní tarify
  • bonus za doporučení nového kolegy až 50.000,- Kč
  • občerstvení na pracovišti
  • 3 sick days a 2 dny rekondiční volno
  • nástup možný ihned nebo dle dohody

Místo pracoviště:
Hlavní město Praha
Plat:
38 000 – 42 000 Kč/měsíc
Pracovní smlouva, Práce na živnostenský list (IČO)
Vzdělání není podstatné
Čeština (Výborná), Slovenština (Výborná)