Hledáme ambiciózní, neúnavné a komunikativní parťáky, kteří se k nám připojí jako další generace obchodníků – energetických poradců. Chceš narušit status quo na trhu s energiemi, růst s námi a vydělat si? Čti dál...
Napsat dokonalý popis práce je těžké, protože v Revidu se věci hýbou rychle. Kdybychom to ale měli shrnout: Jako Energetický poradce budeš tím nejdůležitějším článkem mezi námi a našimi klienty. Zapomeň na „studené" volání. Pracujeme výhradně s lidmi, kteří už o naše služby projevili zájem. Tvým úkolem je vést je k nejlepšímu rozhodnutí.
To nejdůležitější na začátek:
✅ Žádné cold cally (jen projevený zájem)
✅ Fixní mzda + neomezené provize
✅ Rychlá cesta až ke 120 tis. Kč měsíčně
✅ Smysluplný produkt – opravdu šetříme lidem peníze
Ale co dál?
🎯 Tvá mise (pokud se ji rozhodneš přijmout):
- Budování vztahů: Budeš hlasem Revida. Tvým úkolem je proměnit zájem klienta v reálné řešení.
- Konzultace na úrovni: Žádné čtení call scriptů. Budeš naslouchat, analyzovat potřeby a navrhovat optimální řešení dodávek elektřiny a plynu.
- Experti v zádech: Budeš úzce spolupracovat s našimi trenéry a manažery, kteří ti pomohou vybrousit tvůj obchodní talent k dokonalosti.
- Práce s naším CRM: Práce s našimi systémy, aby cesta klienta byla hladká a bezchybná.
🤝 Budeš u nás zářit, pokud:
- Komunikace je pro tebe přirozená: Máš dar řeči a dokážeš i složité věci vysvětlit lidsky a jednoduše.
- Máš tah na branku: Miluješ výzvy a pocit z dobře uzavřeného obchodu tě nabíjí.
- Jsi empatický/á profesionál/ka: Umíš budovat důvěru a naslouchat tomu, co klient skutečně potřebuje.
- Máš chuť na sobě makat: Zkušenost z prodeje (telco, finance, energie) je výhodou, ale pokud máš talent a „drive“, všechno tě naučíme.
- Jsi týmový/á hráč/ka: I když je tvůj výkon individuální, v kanceláři táhneme za jeden provaz.
⭐️Proč chtít k nám do Revida?
- Kultura v Revidu je speciální a těžko se popisuje slovy – musíš ji zažít. Je to o svobodě být sám sebou a možnosti sledovat, jak tvé výsledky rostou.
- Nadstandardní peníze: Fixní jistota (32–40 tisíc) je jen začátek. Naše hvězdy si běžně odnášejí přes 100 000 Kč měsíčně.
- Moderní zázemí: Pracujeme v krásných kancelářích (Praha, Plzeň, Ústí, Ostrava) – zapomeň na šedivá call centra.
- Work-life balance: Pracujeme pondělí až pátek (směny 8:30–17:00 nebo 10:30–19:00) + 2 víkendové dny v měsíci
- Extra volno: 3 sick days a 2 dny rekondičního volna, když potřebuješ vypnout.
- Benefity, co dávají smysl: MultiSportka, stravenky, zvýhodněné tarify a pravidelné firemní akce.
Zní to jako tvá další kapitola?🚀
Pošli nám své CV. Nemusí být dokonalé – zajímá nás tvůj potenciál a energie. Pojďme společně změnit svět energií!