20. listopadu

ELEKTROMECHANIK - náborový příspěvěk 50.000,- - Shape Corp. Czech Republic, s.r.o.

Shape Corp. je americká společnost, světový lídr v oblasti tváření kovů a absorpce nárazových energií, čímž chrání nejen vozidla, ale i cestující a chodce. Má centrálu v Grand Havenu, MI, USA, přímo u Michiganského jezera. Shape Corp. je dodavatel komplexních řešení s vlastním vývojem, testováním a výrobou kovových dílů v Severní Americe, Evropě a Asii. Je uznáván jako průkopník v oblasti pokročilého válcování plechů a využívá těchto znalostí k tvorbě absorbčních energetických systémů v automobilovém průmyslu. Shape Corp. je vyhlášený péčí o své zaměstnance, ať už v oblasti osobního zdraví s vlastním wellness konceptem, netradičními akcemi pro zaměstnance, nebo svým závazkem ke komunitě v podobě charitativních akcí. Že to Shape Corp. s péčí o své zaměstnance myslí vážně, dokazují 4 vítězství v prestižní soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku.

Naše hala v Nýřanech je stále nová, už dva roky tu rosteme a rozvíjíme výrobu. Teď hledáme šikovné elektromechaniky, kteří se k nám přidají a pomohou nám ji posunout zase o kus dál!

👉 Přidej se k týmu Shape a buď součástí moderního závodu s fajn partou lidí!

Na pozici ELEKTROMECHANIKA u nás budeš mít na starosti:

• elektrickou údržbu strojů a nástrojů ve výrobě
• kontrolu a instalaci stávajících i nových strojů a nástrojů
• odstraňování závad nebo neshod v rámci svých kompetencí
• výstavbu, popř. přestavbu zařízení pro jednotlivé projekty
• spolupráci s kolegy v rámci celé výroby

Pro svou práci potřebuješ:

• vzdělání technického zaměření
• zkušenosti na pozici údržbáře z výrobní firmy
• znalost hydrauliky, mechaniky, vzduchotechniky
• manuální zručnost, pečlivost a samostatnost
• časovou flexibilitu a ochotu učit se novým věcem
• vyhlášku 50/6
• ochotu pracovat ve 3 směnném provozu

Můžeme Ti nabídnout:

• náborový příspěvěk 50.000,-

• 5 týdnů dovolené
• čtvrtletní týmový bonus
• výrobní bonus
• Firemní kantýnu s dotovaným stravováním
• bonusovou kartu Edenred
• smlouvu na NEURČITO od začátku pracovního poměru
vlastní FITKO v budově firmy a ZDARMA
• přátelské, neformální a příjemné pracovní prostředí
• možnost na sobě pracovat a kariérně růst

Našim zaměstnancům se věnujeme, myslíme na ně a pečujeme o ně. Třeba pro ně grilujeme, jezdíme s nimi na firemní akce, máme kurzy jógy, kruhové tréninky, volné vstupy do bazénu a další akce a zážitky.

Přijď se k nám podívat a zjisti, že je toho mnohem víc...

Vzdělávací kurzy, školení, Stravenky/příspěvek na stravování, Bonusy/prémie, Dovolená 5 týdnů, Občerstvení na pracovišti

Místo pracoviště:
Havířská 1388, Nýřany